TIMOTI Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 mialem dzisiaj troche czasu to zrobilem sobie moj tapczan niestety niemam odpowiednich texturek oto kilka widokow tapczanu
Phantom Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 jejku jak wali kolor po oczach !!...ten niebieski...brr...dziwny jest cień w rogu...nie naturalny...zeskanuj sobie jakiś kawałek materiału i nałóż to na tapczan :D...może da jakiś satysfakcjonujący efekt...color drewna jest wporzo...ale materiału !! :D pozdro...
STANEK Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 na drugim renderze tekstura drewna żle nałożona jest - a co do tkanin to parę jest w maxie - może którąś wykorzystaj. Pozdrawiam.
uncle Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 jak dla mnie timoti robi duze postepy:) materialy jeszcz kiepskie, oswietlenie tez, ale moedeling powooli do przodu
TIMOTI Napisano 25 Maj 2003 Autor Napisano 25 Maj 2003 THX THX juz material dobry znalazlem jeszcze musze jedno oparcie poprawic i zamieszcze
TIMOTI Napisano 25 Maj 2003 Autor Napisano 25 Maj 2003 niemoge dojsc czemu to oparcie nie ma dobrze nalozonej teksturki probowalem wszystkiego i lipa :((
Pablo Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 no coraz lepiej :))) tylko chyba te deski czy cus co jest na bokach sa z lekka za grube....tak mi sie bynajmniej wydaje... pozdr
TIMOTI Napisano 26 Maj 2003 Autor Napisano 26 Maj 2003 oto skonczony tapczan wiem ze jeszcze bym musial nad oswietleniem popracowac
TIMOTI Napisano 26 Maj 2003 Autor Napisano 26 Maj 2003 uvm map uzywam bo inaczej by nic niebylo widac
TIMOTI Napisano 26 Maj 2003 Autor Napisano 26 Maj 2003 jusz niestety nic niezmienie bo do szkoly musze isc :( napiszcie jak wam sie podoba
SiD Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 [uczeń] oto wypowiedz mojej girlfrind ktora kompletnie nie zna sie na 3D , ale zawsze krytykuje mnie [urwanie glowy] tak wiec jak zobaczyla ten tapczan to stwierdzila ze po 1 to jets on chyba dla lalek bo ma tekie wielki tlo, a po 2 szybko swierdzina ze to dla jekiegos wielkoluda bo po co jest takie dlugie?? po 3 jest stanowczo za maly na [uścisk] a takiego wlasnie szukamy [jupi]...... dobrze ze ten kolor zmieniles bo byl \"okrutnie\" niebieski!!
TIMOTI Napisano 26 Maj 2003 Autor Napisano 26 Maj 2003 jest takie dlugie bo robilem na podstawie tapczanu a tlo niejest zrobione dobrze bo chodzilo mi tylko o widok kanapt Sid moze kiedys stworze taka fajna kanape do [uścisk] juz nawet pomysla mam ;) tylko musze wkoncu ten moj krajoraz skonczyc i potem sie pomysli dokladniej nad modelem
Rekomendowane odpowiedzi