Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

mialem dzisiaj troche czasu to zrobilem sobie moj tapczan niestety niemam odpowiednich texturek oto kilka widokow tapczanu

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jejku jak wali kolor po oczach !!...ten niebieski...brr...dziwny jest cień w rogu...nie naturalny...zeskanuj sobie jakiś kawałek materiału i nałóż to na tapczan :D...może da jakiś satysfakcjonujący efekt...color drewna jest wporzo...ale materiału !! :D

pozdro...

Napisano

na drugim renderze tekstura drewna żle nałożona jest - a co do tkanin to parę jest w maxie - może którąś wykorzystaj.

Pozdrawiam.

Napisano

jak dla mnie timoti robi duze postepy:) materialy jeszcz kiepskie, oswietlenie tez, ale moedeling powooli do przodu

Napisano
  • Autor

THX THX juz material dobry znalazlem jeszcze musze jedno oparcie poprawic i zamieszcze

Napisano
  • Autor

niemoge dojsc czemu to oparcie nie ma dobrze nalozonej teksturki probowalem wszystkiego i lipa :((

Napisano

no coraz lepiej :))) tylko chyba te deski czy cus co jest na bokach sa z lekka za grube....tak mi sie bynajmniej wydaje...

pozdr

Napisano
  • Autor

oto skonczony tapczan wiem ze jeszcze bym musial nad oswietleniem popracowac

Napisano
  • Autor

jusz niestety nic niezmienie bo do szkoly musze isc :( napiszcie jak wam sie podoba

Napisano

[uczeń]

oto wypowiedz mojej girlfrind ktora kompletnie nie zna sie na 3D , ale zawsze krytykuje mnie [urwanie glowy] tak wiec jak zobaczyla ten tapczan to stwierdzila ze po 1 to jets on chyba dla lalek bo ma tekie wielki tlo, a po 2 szybko swierdzina ze to dla jekiegos wielkoluda bo po co jest takie dlugie?? po 3 jest stanowczo za maly na [uścisk] a takiego wlasnie szukamy [jupi]......

dobrze ze ten kolor zmieniles bo byl \"okrutnie\" niebieski!!

Napisano
  • Autor

jest takie dlugie bo robilem na podstawie tapczanu a tlo niejest zrobione dobrze bo chodzilo mi tylko o widok kanapt Sid moze kiedys stworze taka fajna kanape do [uścisk] juz nawet pomysla mam ;) tylko musze wkoncu ten moj krajoraz skonczyc i potem sie pomysli dokladniej nad modelem

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.