Alcor Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 mam pytanko: wlasnie robilem w photoshopie, korzystalem ze skrotow klawiszowych i nagle mi sie zepsulo: niby mam napisane narzedzie zoom in i obok skrot ale skrot ten nie dziala:( czy ktos wie gdzie mozna w photoshopie 7.0 ustawiac skroty klawiszowe?
Phantom Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 ja osobiście nie wiem...wykaz wszystkich shortcutów jest w PS\'oskim helpie...ale o jego edytowaniu nie słyshałem...pozdro...
Gość _Kreska_ Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 a zobacz czy układ klawiatury nie zmienił Ci sie na polski, o edytowanieu skrotow nie slyszalem ale z tego co wiem to sa narzucone przez prodcenta i raczej nie da sie ich zmienic
Phantom Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 no tesh tak mysle...a spis wszystkich shortcutow znajdziesz w helpie...:D pozdro...
Alcor Napisano 29 Maj 2003 Autor Napisano 29 Maj 2003 THX Wam. szczerze mowiac spodziewalem sie tego, ale mialem lekka nadzieje:) pozdrufka PS to Phantom: a na Twoim avatarku to Ty i Meg? :D
adek Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 Niestety. Tak jak powiedzieli poprzednicy. W Photoshopie nie da się zmienić shortcut\'ów ... W Helpie jest wszystko ... Natomaist denerwuje mnie ,że nie ma shortcut\'a do kasowania warstwy. Chyba ,że coś przegapiłem :)
Phantom Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 No fakt chyba nie ma :D...mnie wkurza to ze nie ma tak jak w ps5...że można było określić długość historii obrazka...tylko jest jakiś nonlinerar...do którego za cholere przyzwczaić się nie moge...:( pozdro...
Bremen Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 e no panowi kwestia przyzwyczajenia :)...dawniej musielismy sie odzwyczajac od niebieskiego ekraniku gdzie wszystko bylo tekstowe czyli dos-a na cos nowego czyli windows :)... czy np. zamiast przynoszenia do kumpla zoltych kaset :)...cienkie czarne i duze dyskietki :) Kwestia przyzwyczajenia jak wczesniej wspomnialem. Ale zawsze lepsze sa takie skroty anizeli zadne :)...Sam bym sie chyba postrzelil jak by nie bylo takich skrotow jak \"ctrl+c ; ctrl+v\"
Alcor Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 o tak Bremen, zgadzam sie.. bez \"ctrl+c ; ctrl+v\" nie daloby sie zyc.. a mozecie mi powiedziec gdzie kliknac zeby szybko i na stale wylaczyc zmienianie sie ukladu klawiatury w ps-ie? bylbym wdzieczny.
Phantom Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 yyy...absplutnie nie wiem o co Ci chodzi?? :D:D:D
Alcor Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 to o czym kreska pisal... ja sam tez do konca nie wiem o co w tym chodzi ale podobno czasem zmienia sie uklad klawiatury z \"polski\" na \"polski programista\"(czy jakos tak) albo odwrotnie - nie wiem: w klasie cos kumple gadali ale za szybko - nic nie zrozumialem... juz mnie czaisz?
Alcor Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 no dobra, znalazlem. jak zwykle przez przypadek szperajac w windowsach. teraz wiem ze za wszystko jest odpowiedzialne: alt+shift, ktore zmienia ustawienia klawiatury.. sorki za problem
Phantom Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 luzik...a zmieniają ci się tylko ustawienia klawiatury te które sam wybierzesz...w ustawieniach panelu sterowania...a PS się do tego dostosowuje...tak samo jest z fontami :D pozdro...
Gość PAPA Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 siema gdzie mozna sciongną c tego photoshopa
Vorek Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 http://www.adobe.com/ gratulacje, zdobyłeś nagrodę górnika miesiąca ! Pozdrawiam ;]
Rekomendowane odpowiedzi