Napisano 22 Maj 200519 l witm niedawno zaczełem sobie robić coś takiego niewiem jak to wychodzi więc prosiłbym o komentaże pozdrawiam Jacek wiem jest trochę przepalone
Napisano 22 Maj 200519 l Fajnie to wygląda :D Tylko mam zastrzeżenia co do odbicia w lustrze - jest trochę rozmazane... Daj jeszcze rendera z wanną ;) Pzdr
Napisano 22 Maj 200519 l Zrobiles błąd ortograficzny w tytule. Render fajny. Moze jakis rozmyty widok za oknem dodać. Wnętrze przypomina mi współczesną rosyjską architekture. Podoba mi sie
Napisano 22 Maj 200519 l Nawet fajne ale mam zastrzezenie do tego "drzewa" troche kańciaste, a tak ogoline to moze być.
Napisano 22 Maj 200519 l ciutke za ciemno w rogach jak dla mniei i kolor ścian za intensywny - to moje subiektywne odczucie, ogólnie fajnie podoba mi się.
Napisano 22 Maj 200519 l Autor a tu update z wanną jeszcze nie są dopracowane mapy i mapowania pozdró
Napisano 22 Maj 200519 l Autor wanna nie jest mała ma wymiary 180 na 180 cała sala ma 6m na 480 w pomieszczeniu tym będą znajdować się kibelki natrysk oraz sałna będzie także komplet wypoczynkowy czyli jednym słowem łazienka rekreacyjna z wyjsciem do ogrodu no to chyba tyle pozdrawiam jacek