Jacek12 Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 witm niedawno zaczełem sobie robić coś takiego niewiem jak to wychodzi więc prosiłbym o komentaże pozdrawiam Jacek wiem jest trochę przepalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Fajnie to wygląda :D Tylko mam zastrzeżenia co do odbicia w lustrze - jest trochę rozmazane... Daj jeszcze rendera z wanną ;) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Zrobiles błąd ortograficzny w tytule. Render fajny. Moze jakis rozmyty widok za oknem dodać. Wnętrze przypomina mi współczesną rosyjską architekture. Podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 dzięki za upomnienie o błędzie mam problem z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Nawet fajne ale mam zastrzezenie do tego "drzewa" troche kańciaste, a tak ogoline to moze być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 ciutke za ciemno w rogach jak dla mniei i kolor ścian za intensywny - to moje subiektywne odczucie, ogólnie fajnie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 a tu update z wanną jeszcze nie są dopracowane mapy i mapowania pozdró Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 te deski na podłodze troche nie pasują (mapa z total textures? hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 a tu jesze jeden ubdate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Ostatni render bardzo fajny, tylko to wanna jakas mała sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 wanna nie jest mała ma wymiary 180 na 180 cała sala ma 6m na 480 w pomieszczeniu tym będą znajdować się kibelki natrysk oraz sałna będzie także komplet wypoczynkowy czyli jednym słowem łazienka rekreacyjna z wyjsciem do ogrodu no to chyba tyle pozdrawiam jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 a tu taki sobie ubdate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 super render. fajne światło, materiały, kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi