Napisano 29 Maj 200321 l Mam małe pytanko - czy w polsce istnieje jakaś możliwość kształcenia się w kierunku związanym z grafiką 3d-chodzi mi dokładniej o uczelnie wyższe(najlepiej w Krakowie)studia zaoczne itp. Z moich poszukiwań w internecie i w terenie nie wynikło nic.Jeżeli ktoś coś wie na ten temat to niech pisze.
Napisano 29 Maj 200321 l proponuje zadac to pytanie dopiero za jakies 10 lat (no moze odrobinke przesadzilem) zrestza poszukaj na forum przewinol sie joz kilkukrotnie taki tema
Napisano 29 Maj 200321 l A polsko -japonskiej szkole w Warszawie możesz studiować animacje i grafike3d
Napisano 29 Maj 200321 l z tego co czytałem w informatorze to coś z grafiką jest w Wyższej Szkole Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi - - pozdrowionka [rotfl2]
Napisano 30 Maj 200321 l Z tego co czytałem to na polsko-japońskeij to za miesiąc trzeba płacić kosmiczną cenę cos koło 1000PLN.
Napisano 30 Maj 200321 l jeszcze jest to Miami ad school w W-Wie i chyba w poznaniu na ASP jest cos z tym :)
Napisano 30 Maj 200321 l A na polibudzie wrocławskiej, na PPT, na infie jest specjalność grafika komputerowa przecież (tam się wybieram:)).
Napisano 31 Maj 200321 l @j3d1 serio? Na polibudzie? Jak bylem sie zapytac o termin rekrutacji to zapytalem sie o grafike a babka mi powiedziala ze nie ma nic takiego :/ Jak mozesz to podaj jekies szczegoly :) Albo chociaz jakies male info. greetz[piwo]
Napisano 31 Maj 200321 l Originally posted by Toxic Z tego co czytałem to na polsko-japońskeij to za miesiąc trzeba płacić kosmiczną cenę cos koło 10000PLN. Toxic chyba ześ na glowe upadł :D za 1 semesr w Polsko - Japońskiej trzeba zabulić jakieś 5600zł...to za dzienne...ale są jeszcze popołudnioe txn...od 15do21...za 1000zł... pozdro...
Napisano 31 Maj 200321 l Originally posted by j3d1 A na polibudzie wrocławskiej, na PPT, na infie jest specjalność grafika komputerowa przecież (tam się wybieram:)). Tak ale tam uczysz się pisać programy do 3D a nie obsługi już napisanych. Kumpel jest na uniwerku to coś na ten temat wiem. Pozatym podobno na wrocławskim asp jest dział grafika komputerowa i tam można troszkę się nauczyć grafiki 3D. Ale z tego co widziałem za wysokiego poziomu to tam nie mają.
Napisano 31 Maj 200321 l Originally posted by Phantom Originally posted by Toxic Z tego co czytałem to na polsko-japońskeij to za miesiąc trzeba płacić kosmiczną cenę cos koło 10000PLN. Toxic chyba ześ na glowe upadł :D za 1 semesr w Polsko - Japońskiej trzeba zabulić jakieś 5600zł...to za dzienne...ale są jeszcze popołudnioe txn...od 15do21...za 1000zł... Oj machnełem sie o jedno zero a ty już że na głowe upadłem. pozdro...