mt Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 taki tam sobie speedzik - w sumie przez nocke zeszlo. krzeslo dentystyczne uzywane przez dr'a Gregoriusa jako wymyslne narzedzie tortur. Szkice i opis dzialania znalezione w jego notatkach;) modeling: 3dsmax6 post: photoshop
arev Napisano 30 Maj 2005 Napisano 30 Maj 2005 zwazywszy na caloksztalt, chyba bardziej pasowalby olowkowy szkic tego krzesla, ale tak tez moze byc. troszke tylko razi, wsrod calej tej sepii, soczysta czerwin krwi na krzeselku/taborecie/stoliczku(?) calosc ogolnie dosc interesujaca i nietypowa jak na to frum :) "+" pozdrawiam
mt Napisano 30 Maj 2005 Autor Napisano 30 Maj 2005 dzieki za komentarz:) widze ze zainteresowanie marne - no ale i tak cos jeszcze dorzuce secik z roznych ujec (moze teraz wyjasni sie kwestia stolika/taboretu/etc;)) pozdr
Hindus Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 motyw krwi psuje całą prace...usuń ją i będzie dobrze..
Gradir Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Krew jest super! Ani sie waz jej usuwac! :) Bardzo dobre :D
mt Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 dzieki:) kolejny speedzik (dobrze ze wrzucilem na ftpa bo dysk mi poszedl:/) tym razem krzeselko fryzjerskie (tez speedzik, niecala godzinka zabawy)
HEKTOR Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Witam! Ogólnie twój styl pracy mi się podoba, praca z krzesłem dentystycznym wydaje mi się ciekawsza niż fryzjerskie. Ale fajne pomysły, trochę więcej szczegółów by się przydało przy krześle fryzjerskim, wiem że to speedzik, ale to moje odczucie, nie wiem co to się znajduje w prawym dolnym rogu, czy to noga ?. Za bardzo się to rzuca w oczy a nie wiadomo co to, psuje trochę kompozycję. Ale prace mi się podobają. Pozdrawiam!
tweety Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 cóż mogę napisac: świetny klimat tak trzymaj :) Sherifie: to powinno poleciec na główną. PS: to mój sześcset sześcdziesiąty szósty post na tym forum :D :D
AGmakonts Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Cóż powiedzieć moge o pracy powyższej: Klimat fajny ale łączenie podłogi z podstawą kszesłą nie pasuje jakoś
mt Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 HEKTOR - pewnie popracowalbym nad tym drugim gdybym jeszcze mial plik. ale nie mam:/ to cos z prawej to rzeczywiscie nogi;) tweety - dzieki:) AGmakonts - bledow to ja moglbym wymienic sporo wiecej (dla przykladu uchwyty na nogi sa w zlym miejscu) ale to nie jest wizualizacja na podstawie projektu architektonicznego i celem tych prac bylo uchwycenie klimatu a nie wykazanie sie umiejetnosciami modelerskimi;) jak mi tylko przysla nowy dysk to dorobie jeszcze trzecie krzeslo do kompletu - tym razem bardziej szczegolowe;) hehe bedzie zestaw "wypoczynkowy";) pozdr
AGmakonts Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 mtc --. rozumiem ale nawet w renderak "klimatycznych" dbałośc o szczegóły jest bardzo ważna bo to one w dużej mierze daja klimat
Rekomendowane odpowiedzi