Chris Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 ten zapal by sie faktycznie przydal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 taaa... szczegolnie ze mielista mi przyslac LISTE OBIEKTOW DO KACZKI I NEDZY KONIECZNEJ.... kto nie przyslal, albo znajdzie wytlumaczenie, albo na pohybel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 wrr... jestem zly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Nie miałem dostępu do kompa w domu:p Po świętach ci wyślę:P Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Z okazji swiat Bozego Narodzenia chcialbym zyczyc calemu skladowi wszystkiego najlepszego, wszelkiej pomyslnosci oraz rychlego dema KL:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Ostatnio zajmowalem sie robieniem podróżnika do KL\'a... Po wielu sugestiach RadX i Pabla doszedlem do jakiegoś wyglądu tego modelu... :D:D:D Zamieszczam \"owoc\" mojej (wielopoprawkowej) pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 i oczywiscie prosze o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 A, jeszcze zapomnialem dodac: Postac ma na imie Zdzich, i \"jest wyposarzona\" w 1258 poly :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2003 Ja tez sie dołączam do życzonek wam wszytkim ludziki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Chyba tu nikt nie zaglada... :(... A tu juz finalowy wygląd obu podróżników... Tym razem bardzo prosze o komentarze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Obrazek byl za duzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 Święta są ! Ludzie się obżerają a nie praca im w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 roman ma ładniejszy model od zdzicha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Oby dwoje mają ten sam... Tylko tekstura jest inna... I tak te tekstury nie beda juz nigdy widzialy swiatla dziennego, bo musze je kompletnie zmienic... Ponoc w takim stanie postac wygląda jak do strzelanki, a nie przygodówki... Przede mną jeszcze dużżo Hard Work Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Tak jest zawsze... Model pryszcz, najtrudniejsza tekstura... Przynajmniej dla mnie... Update teksturki... Teraz niech nikt nie gada ze nie pasuje do przygodowki , bo jest odwzorcowana z Dungeon Siege. A jak komus sie nie podoba to zastrzele! :D:D:D;):P[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Pytanie: Co z postaciami, wielkim debem i drzewami(Giorgione wykonales juz kilka drzew wiec przeslij na [email protected], 3dsa i texture) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Juz wiem... Nie podoba sie wam i sie nie odzywacie, bo nie chcecie sie narazac... :P Dobra cofam slowa! Jak komus sie nie podoba to go zrozumiem :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 A tak jeszcze zamieszcze perspektywe... P.S. Sorki ze tak tu smiece... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Znasz moje zdanie :) coraz lepiej Ci idzie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Sylwiusz, drzewka postaram ci wysłac jutro:DA zdich , cieżko powiedzieć - chyba ta ostatnia teksturka naj\\lepiej do niego pasuje. pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Teraz tylko szukam chętnych do nagrania videotutka o riggowaniu, bo zdzich narazie wygląda jakby był fanem tytanika.... :D:D:D:P:P:P:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Pablo nie ma czasu... Giorgi, mowilem ci jakiś ty wspaniały? :D hehehe... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Co do tych drzewek to ja caly czas nie wiem jak mam je robic... Z gory przepraszam ze nie bedze za czesto w najblizszym czasie sie odzywal ale moj komp tez zrobil sobie swieta i narazie nie do konca dziala :( ale postaram sie cos wykombinowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Może komus to sie przyda:P:P:P: http://ru178.internetdsl.tpnet.pl/~chris/objekty.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Chris spoko Bylbym jeszcze wdzieczny gdybys wyeksportowal do 3dsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 Tymczasem mamy nocke w grze (z ksiezycem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 27 Grudzień 2003 Share Napisano 27 Grudzień 2003 OK... Wystarczy ze klikniesz na ten sam link, bo juz podmienilem pliki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Mamy prawie gotowy system dialogow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Czy jest ktos chetny do animacji modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2004 Całe stado ! Ja chciałbym się tym zająć ale nie dam rady z czasem się wyrobić ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 o troche mnie nie bylo, widze ze chris cos zrobil... no coz, nie wiem czy byc szczerym :D ale ten koles nie wyglada na podroznika ;)... ale jako gosc tawerny moze byc jak najbardziej :D.... acha, i jeszcze jezeli to sa poly, to duzo, usun rece jak mozesz ;D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 mam pytanko jeszcze: animacja chodu ma byc w miejscu, czy ma isc faktycznie koles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 W miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 pewnie to pytanko juz bylo ale kiedy bedzie mozna ujrzec Bete jakas nawet taka malutka pokazujaca jak bedzie ogolnie dzialac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 W zadaniach na stronce zauwazylem ze nikt nie jest zainteresowany zrobieniem znaków drogowych... Wiec spróbowalem... Ale teraz mam kompleksy, bo jak zobaczylem znak drogowy generała to szczene zgubilem... Mój nawet sie nie umywa. Jest poprostu o wiele mniej skomplikowany... A kamyki wstawilem tak tylko z pomyslu... Nawet jeszcze ich nieoteksturowalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 hmm no rzeczywiscie... drogowskaz taki hmmowy :D... popracuj nad koncepcja, przynajmniej unwrap dobry hehe ;)... czcionka jak z archiwum x, nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Zbytniego pola do popisu nie mam z 200 polys\'ami :P... Postaram sie cos wykombinowac w najblizszym czasie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 A gdzie gwozdzie ? :) Chyba ze na kropelke sie trzyma ta tabliczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 I tak zrobie drogowskaz od początku... Tym który tu pokazalem to poprostu \"dalem ciala\" Postaram sie uzyc to 200 polys jak najlepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 200 tris :D... a w sumie to nie tak malo: mozna zrobic duzo teksturka na takim drogowskazie, nie wymagam totemu generalskiego heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2004 jap jap jap ps. Beta by się przydała bo teraz to generalnie robienie w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Zrobilem \"troche\" lepszy (moim zdaniem) drogowskaz... Nie ukrywam - troche tym płótnem wzorowalem sie na pracy \"mistrza\" - wiadomo o kogo chodzi :D Mam nadzieje , że nie pójde siedzieć za plagiat... Z góry ja ktos ma cos przeciw, to: SORRY :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Acha i jeszcze jedno... Sam ogien jest innym modelem i ma wlasną teksturke. Narazie jest nieruchomy, bo nie wiem jak zrobic aby sie ruszal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Poprawilem lekko wygląd płótna... mam nadzieje ze na lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 wyglada ciut lepiej ta wersja ale powinny byc na tym plutnie faldy odchodzace od miejsca przywiazania powodowane naciagnieciem materialu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Na drugiej wersji teksturki juz to uwzglednilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 hej, no tak, na poczatku to od razu mowie, ze kojarzy mi sie to z diablo 2, 3 akt heh :D... ale jezeli juz cos takiego na 2 slkupach, to skasuj te pochodnie :D... to jest \"troche\" nie praktyczne...a i te linki, to tez chyba malo potrzebne nie sadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 to mam zostawis tylko slupki płótno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 Za radą DarkElfa... (52 faces) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 heh... no nie wiem, jak na glowny znak to troche wyglada peryferyjnie :D... czcionki nie znalazlbys jakiejs mediewalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi