Napisano 20 Listopad 200321 l dobra dobra :P Lepiej niech tutaj ktoś jakies 2d przedstawia a nie zaśmieca topica:p A przy okazji moze w przyszłym tygodniu coś wrzucę:D, na razie brak czasu:( pozdr Giorgione
Napisano 20 Listopad 200321 l Cos szwankuje na forum Scenariusza K-L ale zapraszam i na tamto forum w Game arts...dałem tam załacznik do Spisu qestow polecam przejzec ;)
Napisano 25 Listopad 200321 l eee..pytanko....w qescie wystepuje ...pałka...ala \'Black Jack\' z Thif\'a...wiec czy ktos potrafi narysowac cos takiego...?? w 2d i w 3d...?
Napisano 25 Listopad 200321 l I pisane też szczególnie w związku z tabelką. Zgadzam się Felav z tobą.
Napisano 25 Listopad 200321 l Originally posted by felav Mam do Ciebie RDST pewną sprawę omżesz przestać męczyć ludzi o rzeczy pod twoje questy (te które robisz, albo masz dopiero zaczą) bO: 1. I tak mamy full roboty + szkola i inne projekty tesz robą swoje 2. Jezeli coś chcesz pogdaj najpierw z darkelfem w celu umieszczenia zlecenia w tabelce 3. Poczekaj moze z tym do czasu az wkomponujemy danego questa w scenariusz, bo szkoda zeby sie graficy produkowali na marne To by było na tyle Sory jezeli w jakiś sposób Cię obraziłem czy coś, ale poprostu myśle ze czesc KLowiczów zgodzi sie ze mna, takie sa tu poprostu procedury nie pisane ;P Wiesz felav...napewno nie wiesz ze darkelf jest bardziej nabiezaco niz ty...wiec nie pisz tego czego nie wiesz to tyle.
Napisano 26 Listopad 200321 l Zgadzam sie felav...nie kłucmy sie bo nic nie zyskamy...a szlak mnie trafił tylko dlatego ze zmieniłes mi nicka :P
Napisano 26 Listopad 200321 l Autor ja czegoś nie rozumiem...po kiego grzyba mamy swoje forum http://www.bkm.pl/Gecco/krysztal/forums.php!! Po kiego grzyba zawalamy tu miejsce na bzdurną gadaninę ?! Cholera jak chcecie po sobie po jeździć to zapraszam na chat KLa http://www.bkm.pl/Gecco/krysztal/page.php?id=3...
Napisano 26 Listopad 200321 l Zrobnione koinec tematu Z inne beczki phantom masz jakies ciekawe rzeczy których jeszcze nie widzieliśmy, umieram z ciekawosci...
Napisano 27 Listopad 200321 l Autor ander na forum się obraził :P a ja nie mam czasu i żadych zleceń :D albo może mam ale nie chce mi się za nie brać :D:D:D cholera gior mnie opiepszy bo jush szyldy 2 rok robie :D no i sylwek za tą texturę...nio ale niestety...kompa mam \'only\' do celów edukacyjnych ;( (czyt. po zebraniu :P)
Napisano 27 Listopad 200321 l no:D Ni etak na powaznie to nie będę tego robił bo ostatnio i ja się ociagam - ale to z powodu siły wyższej i bityw:p Pozdr Giorgione
Napisano 27 Listopad 200321 l Zlecenie dla phantoma ( pomysl willowa ) : Storyboard pod monolog ten z intra powodzenia :P
Napisano 29 Listopad 200321 l No dobra czas na mały upload co sądzice o takie osóbce:D Wydaje mi się, że znalazłaby sporawą rzesze fanów:D Pozdr Giorgione
Napisano 30 Listopad 200321 l Moze byc tylko takim smaczkiem, przeminąć się gdzieś w karczmie, wymienić 2 zdania lub odejść wogóle bez słowa...
Napisano 1 Grudzień 200321 l Hehehehe, pomagałem sobie leko zdjęciem jeśli chodzi o proporcje - więc:D Pozdr Giorgione
Napisano 3 Grudzień 200321 l Autor gior jest przeciwnikiem dużych biustów...zresztą widać to na każdej jego pracy jeśli chodzi o płeć przeciwną (wcale nie gorszą :P jeżeli przeciwną :D)...może zczasem się to zmieni :) duże tak samo jak i małe jest piękne :D
Napisano 4 Grudzień 200321 l Wyjatkowo widza mi sie te kosy co ona trzyma. A co do biustu - jakiego biustu ???. Mogl bys go podrasowac tak do 3x wiekszego. Wtedy lepiej by sie komponowal z tlem ;)
Napisano 7 Grudzień 200321 l Two blades...cos mi sie kojazy z nocnymi elfami i warcraftem :P ale nie liczy sie biust tylko zabujcza umiejetnosc walki :) pozdrawiam
Napisano 8 Grudzień 200321 l Oj nie prawda BIUST przedewszystkim reszta to pikuś ! Ale ten jest spox.
Napisano 10 Grudzień 200321 l No co wy - to zrobiłem z szacunku dla jednego filmu - który oglądałerm z 3 lata temu tylko raz - ale wywarł na mnie wuielkie wrażenie:D A tak przy okazji nie wiem dokładnie jak to jest w warhammerze ale mam pomysł na nową postać - umarłą wróżkę - szkic już jest w najbliższym czasie pokażę wam w całej okazałości - nie wiem czy taka postac istniała - może się przydac:D Pozdr Giorgione
Napisano 10 Grudzień 200321 l ehehehehhehe Seksiści jedni - tylko biusty wam w głowach[lol2][lol2] Pozdr Giorgione
Napisano 11 Grudzień 200321 l No tak jak obeicałem macie wróżkę - podkreślam umarłą - patrzcie na rysunek - mam nadzieję że się domyślicie:D Pozdr Giorgione
Napisano 11 Grudzień 200321 l Fajniutka tylko kolor skóry wskazuję raczej na żywą może przydał by się jakiś sino-niebieski makijaż ?? :D
Napisano 11 Grudzień 200321 l A moze szkic bez kolorkow jakos w twoim wykonaniu bardziej przypadaja mi do gustu...
Napisano 11 Grudzień 200321 l No clakiem fajna. Szczegolnie szatki sa spoko. Tylko biust troche za maly:) W warhamerze papierkowym nie przypominam sobie takiej postaci ale generalnie wogole w warhammerze nie bylo ograniczen co do istot. Praktycznie wszystko mialo prawo bytu np. wymarle wrozki:D
Napisano 12 Grudzień 200321 l No patrz, wszycy czepiaja się biustów:] A tak na marginesie, to przecież ona wcale nie musi byc umarła jeśli nie znajdzie się dla niej miejsce w scenariuszu:D
Napisano 12 Grudzień 200321 l tO JAK WYJAŚNISZ JEJ SZKIELETOWĄ RĘKE I BIAŁE OCZY:p POZDR GIORGION:D:D:D:D:D:D
Napisano 16 Grudzień 200321 l Ja bym powiedział że narysowałeś shamana zwierzoludzi:D Ale szkic bomba:]
Napisano 18 Grudzień 200321 l Faktycznie...cos podobny do \'Miska\'...ale rysuneczek jest swietny jak zawsze :)
Napisano 18 Grudzień 200321 l No widzicie muszę się jeszcze sporawo nauczyć o świecie warhammera:( Pozdr Giorgione
Napisano 12 Styczeń 200421 l No wiec zawedrowalem na strone KL. I o ile grafika 3d mozecie straszyc dzieci (sory za szczerosc :) ) to szkice Giorgione wymiataja poprostu. Bylem naprawde pod wrazeniem :)
Napisano 12 Styczeń 200421 l Jakbyś zrobił jakiegoś fajnego tutka o teksturowaniu - robieniu dobrych teksturek - sprawa wygladałaby o wiele lepiej:P A tak przy okazji dzięki za opinie dotyczącą szkiców:D:D:D aż sie wzrusztyłem [lol2] Pozdr Giorgione