Ufooox Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 500 post w kl 2d :D już kleczalem i ten lbem w mur tez :D
giorgione Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 dobra dobra :P Lepiej niech tutaj ktoś jakies 2d przedstawia a nie zaśmieca topica:p A przy okazji moze w przyszłym tygodniu coś wrzucę:D, na razie brak czasu:( pozdr Giorgione
Rtsd2 Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 Mapewno wszystkim sie podoba ta praca ....w sumie komu nie ;)
Rtsd2 Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 Cos szwankuje na forum Scenariusza K-L ale zapraszam i na tamto forum w Game arts...dałem tam załacznik do Spisu qestow polecam przejzec ;)
Rtsd2 Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 eee..pytanko....w qescie wystepuje ...pałka...ala \'Black Jack\' z Thif\'a...wiec czy ktos potrafi narysowac cos takiego...?? w 2d i w 3d...?
RadX Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 I pisane też szczególnie w związku z tabelką. Zgadzam się Felav z tobą.
Rtsd2 Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Originally posted by felav Mam do Ciebie RDST pewną sprawę omżesz przestać męczyć ludzi o rzeczy pod twoje questy (te które robisz, albo masz dopiero zaczą) bO: 1. I tak mamy full roboty + szkola i inne projekty tesz robą swoje 2. Jezeli coś chcesz pogdaj najpierw z darkelfem w celu umieszczenia zlecenia w tabelce 3. Poczekaj moze z tym do czasu az wkomponujemy danego questa w scenariusz, bo szkoda zeby sie graficy produkowali na marne To by było na tyle Sory jezeli w jakiś sposób Cię obraziłem czy coś, ale poprostu myśle ze czesc KLowiczów zgodzi sie ze mna, takie sa tu poprostu procedury nie pisane ;P Wiesz felav...napewno nie wiesz ze darkelf jest bardziej nabiezaco niz ty...wiec nie pisz tego czego nie wiesz to tyle.
Rtsd2 Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Zgadzam sie felav...nie kłucmy sie bo nic nie zyskamy...a szlak mnie trafił tylko dlatego ze zmieniłes mi nicka :P
Phantom Napisano 26 Listopad 2003 Autor Napisano 26 Listopad 2003 ja czegoś nie rozumiem...po kiego grzyba mamy swoje forum http://www.bkm.pl/Gecco/krysztal/forums.php!! Po kiego grzyba zawalamy tu miejsce na bzdurną gadaninę ?! Cholera jak chcecie po sobie po jeździć to zapraszam na chat KLa http://www.bkm.pl/Gecco/krysztal/page.php?id=3...
felav Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Zrobnione koinec tematu Z inne beczki phantom masz jakies ciekawe rzeczy których jeszcze nie widzieliśmy, umieram z ciekawosci...
RadX Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Dokładnie Oj tak brakuję nam tu Ciebie i Andera !
Phantom Napisano 27 Listopad 2003 Autor Napisano 27 Listopad 2003 ander na forum się obraził :P a ja nie mam czasu i żadych zleceń :D albo może mam ale nie chce mi się za nie brać :D:D:D cholera gior mnie opiepszy bo jush szyldy 2 rok robie :D no i sylwek za tą texturę...nio ale niestety...kompa mam \'only\' do celów edukacyjnych ;( (czyt. po zebraniu :P)
giorgione Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 no:D Ni etak na powaznie to nie będę tego robił bo ostatnio i ja się ociagam - ale to z powodu siły wyższej i bityw:p Pozdr Giorgione
Ufooox Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Zlecenie dla phantoma ( pomysl willowa ) : Storyboard pod monolog ten z intra powodzenia :P
giorgione Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 No dobra czas na mały upload co sądzice o takie osóbce:D Wydaje mi się, że znalazłaby sporawą rzesze fanów:D Pozdr Giorgione
Willow Napisano 30 Listopad 2003 Napisano 30 Listopad 2003 Piękne jak zawsze:) Tylko ciekawe kim bedzie w scenariuszu:D
felav Napisano 30 Listopad 2003 Napisano 30 Listopad 2003 Moze byc tylko takim smaczkiem, przeminąć się gdzieś w karczmie, wymienić 2 zdania lub odejść wogóle bez słowa...
Willow Napisano 30 Listopad 2003 Napisano 30 Listopad 2003 Po dokładnych oglądzinach stwierdzam że na zbyt mały biust:)
giorgione Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Hehehehe, pomagałem sobie leko zdjęciem jeśli chodzi o proporcje - więc:D Pozdr Giorgione
RadX Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 OSTRA ! :D ps.Mały biust ale nie każda może mieć duży.
Phantom Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Napisano 3 Grudzień 2003 gior jest przeciwnikiem dużych biustów...zresztą widać to na każdej jego pracy jeśli chodzi o płeć przeciwną (wcale nie gorszą :P jeżeli przeciwną :D)...może zczasem się to zmieni :) duże tak samo jak i małe jest piękne :D
General Straw Napisano 4 Grudzień 2003 Napisano 4 Grudzień 2003 Wyjatkowo widza mi sie te kosy co ona trzyma. A co do biustu - jakiego biustu ???. Mogl bys go podrasowac tak do 3x wiekszego. Wtedy lepiej by sie komponowal z tlem ;)
Ufooox Napisano 4 Grudzień 2003 Napisano 4 Grudzień 2003 mnie sie podoba taki maly, sutek jest extra ;P
Rtsd2 Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Two blades...cos mi sie kojazy z nocnymi elfami i warcraftem :P ale nie liczy sie biust tylko zabujcza umiejetnosc walki :) pozdrawiam
RadX Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Oj nie prawda BIUST przedewszystkim reszta to pikuś ! Ale ten jest spox.
giorgione Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 No co wy - to zrobiłem z szacunku dla jednego filmu - który oglądałerm z 3 lata temu tylko raz - ale wywarł na mnie wuielkie wrażenie:D A tak przy okazji nie wiem dokładnie jak to jest w warhammerze ale mam pomysł na nową postać - umarłą wróżkę - szkic już jest w najbliższym czasie pokażę wam w całej okazałości - nie wiem czy taka postac istniała - może się przydac:D Pozdr Giorgione
Willow Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Ale się rozwinęła dyskusja na temat biustu:D
giorgione Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 ehehehehhehe Seksiści jedni - tylko biusty wam w głowach[lol2][lol2] Pozdr Giorgione
giorgione Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 No tak jak obeicałem macie wróżkę - podkreślam umarłą - patrzcie na rysunek - mam nadzieję że się domyślicie:D Pozdr Giorgione
RadX Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Fajniutka tylko kolor skóry wskazuję raczej na żywą może przydał by się jakiś sino-niebieski makijaż ?? :D
felav Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 A moze szkic bez kolorkow jakos w twoim wykonaniu bardziej przypadaja mi do gustu...
Dr. eA Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 No clakiem fajna. Szczegolnie szatki sa spoko. Tylko biust troche za maly:) W warhamerze papierkowym nie przypominam sobie takiej postaci ale generalnie wogole w warhammerze nie bylo ograniczen co do istot. Praktycznie wszystko mialo prawo bytu np. wymarle wrozki:D
Willow Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 No patrz, wszycy czepiaja się biustów:] A tak na marginesie, to przecież ona wcale nie musi byc umarła jeśli nie znajdzie się dla niej miejsce w scenariuszu:D
giorgione Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 tO JAK WYJAŚNISZ JEJ SZKIELETOWĄ RĘKE I BIAŁE OCZY:p POZDR GIORGION:D:D:D:D:D:D
giorgione Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 A co powiecie na wstępną wersję czarodzieja chaosu?? Pozdr Giorgione
Willow Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Ja bym powiedział że narysowałeś shamana zwierzoludzi:D Ale szkic bomba:]
Anonymous Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Faktycznie...cos podobny do \'Miska\'...ale rysuneczek jest swietny jak zawsze :)
giorgione Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 No widzicie muszę się jeszcze sporawo nauczyć o świecie warhammera:( Pozdr Giorgione
General Straw Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 No wiec zawedrowalem na strone KL. I o ile grafika 3d mozecie straszyc dzieci (sory za szczerosc :) ) to szkice Giorgione wymiataja poprostu. Bylem naprawde pod wrazeniem :)
giorgione Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Jakbyś zrobił jakiegoś fajnego tutka o teksturowaniu - robieniu dobrych teksturek - sprawa wygladałaby o wiele lepiej:P A tak przy okazji dzięki za opinie dotyczącą szkiców:D:D:D aż sie wzrusztyłem [lol2] Pozdr Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi