Wojtala Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 Witam, Oto mój koncepcik leśnego smoczego drapieżcy :) Bede wdzieczny za wszelką kreatywna krytykę. załaczam oraz podlinkowuje nieco mniej skompresowana wersje (94kb) pozdrawiam!
Drakula Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 eee.. wdzialem to juz na wojtala.com. Zrobilbys cos nowego :P Pierwszy :D
BLUKA Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 dla mnie full wypas!!! troche taki drzewcowaty ten smok... myslales o jego lataniu???
tweety Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 znowu smok! przez ciebie mam koszmary! Deus: Trzeci! :D
Wojtala Napisano 31 Maj 2005 Autor Napisano 31 Maj 2005 Deus: hehe no wiesz :) szczerze mowiac chce wysluchac komentarzy, uwagi i krytyk odnosnie moich prac i troche was pomecze smoczkami :) (sorry tweety) ale obiecuje ze jeszce pare prac, a pozniej troche odpuszcze ;P Bluka: Dzieeki :) Smoczek moglby lataś na tych skrzydelka znikajacych w czerni :)
kubi Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 Widze łamanie konwencji, cuż za świeże spojrzenie na temat. Górne łapy jak u stracha na wróble, a dolne jak u hipopotama. Ogólnie jakis cały połamany jest, szyja jakoś dziwnie wykręcona. Taki sobie ten smoczek.
Siegmar Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 fajne fajne ... nawet bardzo ... ja bym mu dal szerszy leb ... ale i tak jest super .. dobry level
Maceo Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 no dobra.. ten jest naprawdę niezły. wygląda profesjonalnie, z tym, że ciężko oceniac skilsy jeżeli temat jest baardzo objechany i takich smoków było już tysiące. Kopistów też dużo jest. Czekam na nowe pracki z niecierpliością i dziwię się dlaczego w Twoim portfolio wkładasz też niesamowite syfy w porównaniu z tym smokiem ?!
Maceo Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 chodzi o kopię stylów. np sposób rysowania smoków jak z badura itp. Dlatego pochwaliłem Cię za poprzednie smoki, które według mnie były najbardziej prawdopodobnymi (fizjonomiczne nie wiem - nie znam się) jakie widziałem. Z racji tego, że są podobne do dinozaurów
pa6L0 Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 wybraziłem go sobie w pozycji na 4 łapach i wiem czego mu brakuje...klaty, jakich kolwiek żeber....smok ma łapy jak dwa drzewa ale potrzebuje mięśni żeby nimi wywijać a jedynie w miejscu klatki piersiowej mozna takie mięśnie usytuować żeby te łapy miały siłe zacisnąć coś przy sobie...dałbym też odrobinke poszerzoną część w której jest klatka piersiowa bo żebra zawsze poszeżają troche klate pozostawiajac nieco chudszą talie......dobra wytknołem...nie narysowałbym tak, a raczej pewnie nie pokolorował...nie wiem nie próbowałem, ale wytknołem a przynajmniej przedstawiłem to jakbym ja to poprawił
Łukasz Burnet Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 podoba mi sie, calkiem "nowatorski" ile czasu poswieciles na tego smoka ? :)
Wojtala Napisano 31 Maj 2005 Autor Napisano 31 Maj 2005 sympathetic: pare razy podchodzilem do jego szkicowania... to najwiecej czasu. a jezeli chodzi o wersje ostateczna to jeden wieczorek robilem kreske, a nastepnego wieczora ja poprawilem i do poźna w nocy kolorowalem :)
BLUKA Napisano 31 Maj 2005 Napisano 31 Maj 2005 . Górne łapy jak u stracha na wróble, a dolne jak u hipopotama. . Stary jesli widziałeś hipopotama z takimi łapami to gratuluje :) Dla mnie pracka naprawde pro.....
Tomur Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Jak na setki lat smoczej tradycji to ten smoczek jest jednym z wielu tysięcy. Osobiscie bardziej dragony Giorgione mi się podobają mają w sobie "coś" czego w twoim smoku nie ma. Rysunkowo OK jak na koncept :)
kubi Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Moze do porównanie do hipcia było z deka nie trafione. Zgadzam się z Tomurem, brakuje tego czegoś.
asfalton Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 Fajnie smoki rysujesz, do tego mam male za strzezenie co do krocza jest jakies dziwne (nie z powodu ze nie ma kuski) troche jakby mu brakowalo anatomi, mysle...
Rekomendowane odpowiedzi