Napisano 31 Maj 200519 l Witam, Oto mój koncepcik leśnego smoczego drapieżcy :) Bede wdzieczny za wszelką kreatywna krytykę. załaczam oraz podlinkowuje nieco mniej skompresowana wersje (94kb) pozdrawiam!
Napisano 31 Maj 200519 l dla mnie full wypas!!! troche taki drzewcowaty ten smok... myslales o jego lataniu???
Napisano 31 Maj 200519 l Autor Deus: hehe no wiesz :) szczerze mowiac chce wysluchac komentarzy, uwagi i krytyk odnosnie moich prac i troche was pomecze smoczkami :) (sorry tweety) ale obiecuje ze jeszce pare prac, a pozniej troche odpuszcze ;P Bluka: Dzieeki :) Smoczek moglby lataś na tych skrzydelka znikajacych w czerni :)
Napisano 31 Maj 200519 l Widze łamanie konwencji, cuż za świeże spojrzenie na temat. Górne łapy jak u stracha na wróble, a dolne jak u hipopotama. Ogólnie jakis cały połamany jest, szyja jakoś dziwnie wykręcona. Taki sobie ten smoczek.
Napisano 31 Maj 200519 l fajne fajne ... nawet bardzo ... ja bym mu dal szerszy leb ... ale i tak jest super .. dobry level
Napisano 31 Maj 200519 l no dobra.. ten jest naprawdę niezły. wygląda profesjonalnie, z tym, że ciężko oceniac skilsy jeżeli temat jest baardzo objechany i takich smoków było już tysiące. Kopistów też dużo jest. Czekam na nowe pracki z niecierpliością i dziwię się dlaczego w Twoim portfolio wkładasz też niesamowite syfy w porównaniu z tym smokiem ?!
Napisano 31 Maj 200519 l chodzi o kopię stylów. np sposób rysowania smoków jak z badura itp. Dlatego pochwaliłem Cię za poprzednie smoki, które według mnie były najbardziej prawdopodobnymi (fizjonomiczne nie wiem - nie znam się) jakie widziałem. Z racji tego, że są podobne do dinozaurów
Napisano 31 Maj 200519 l wybraziłem go sobie w pozycji na 4 łapach i wiem czego mu brakuje...klaty, jakich kolwiek żeber....smok ma łapy jak dwa drzewa ale potrzebuje mięśni żeby nimi wywijać a jedynie w miejscu klatki piersiowej mozna takie mięśnie usytuować żeby te łapy miały siłe zacisnąć coś przy sobie...dałbym też odrobinke poszerzoną część w której jest klatka piersiowa bo żebra zawsze poszeżają troche klate pozostawiajac nieco chudszą talie......dobra wytknołem...nie narysowałbym tak, a raczej pewnie nie pokolorował...nie wiem nie próbowałem, ale wytknołem a przynajmniej przedstawiłem to jakbym ja to poprawił
Napisano 31 Maj 200519 l podoba mi sie, calkiem "nowatorski" ile czasu poswieciles na tego smoka ? :)
Napisano 31 Maj 200519 l Autor sympathetic: pare razy podchodzilem do jego szkicowania... to najwiecej czasu. a jezeli chodzi o wersje ostateczna to jeden wieczorek robilem kreske, a nastepnego wieczora ja poprawilem i do poźna w nocy kolorowalem :)
Napisano 31 Maj 200519 l . Górne łapy jak u stracha na wróble, a dolne jak u hipopotama. . Stary jesli widziałeś hipopotama z takimi łapami to gratuluje :) Dla mnie pracka naprawde pro.....
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Jak na setki lat smoczej tradycji to ten smoczek jest jednym z wielu tysięcy. Osobiscie bardziej dragony Giorgione mi się podobają mają w sobie "coś" czego w twoim smoku nie ma. Rysunkowo OK jak na koncept :)
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Moze do porównanie do hipcia było z deka nie trafione. Zgadzam się z Tomurem, brakuje tego czegoś.
Napisano 4 Czerwiec 200519 l Fajnie smoki rysujesz, do tego mam male za strzezenie co do krocza jest jakies dziwne (nie z powodu ze nie ma kuski) troche jakby mu brakowalo anatomi, mysle...