SansSerif Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 :D . na dziś już koniec, może jeszcze jutro coś wrzuce jak wystrugam ;)
Marcin Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 regał jest w pyte ;] ... ale tego biurka to gdizes wczesneij nie widzialem ? ;] ogolnie fajnie ... kontrastowe takie ;]
MOTHMAN Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Podoba mi się, z takimi renderami łyknąłbym prawie wszystko ;] A co to za sznureczek na tylnej płaszczyźnie fotela? Drugi render ciut za ciemny (tak mi się wydaje - bo kontrast jasnego do ciemnego na pierwszym renderze jest lepszy)
Bobby_digital Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 :wow: no dobra to podaj ustawienia swiatel materialow i rendera :)
SansSerif Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 :wow: no dobra to podaj ustawienia swiatel materialow i rendera :) nic specjalnego. ustawienia dla rodzielczości 4600x3300px
buczer Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 w realu podobno juz tak ladnie nie wyglada ;) mistrzostwo swiata, jak mnie kiedys bedzie stac to chetnie sobie zafunduje, no ale mysle ze ten % prowizji to kolega spusci z ceny, zawsze to pare baniek mniej :D
Bobby_digital Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 dzieki chcialem zobaczyc ustawienia zeby poprawic ewentualne bledy i niedociagniecia ale w miare dobze masz ustawione :) chociaz troche za duzo interp samples... :)
Marcel Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 gratulacje kiedy będzie dostępne w sprzedaży ? :)
Touch Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Serif... kim Ty kurcze jesteś?:) Świetne...znowu!!
Gość ma+ Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Serif... kim Ty kurcze jesteś?:) Świetne...znowu!! najlepszym designerem w polsce...
siwy Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 rendery super-ukłony, same meble mi sie nie podobają. Kwestia gustu, ni epodchodzi mi ten styl.
Hindus Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 tak samo :/ wykananie n awysokim poziomie , tak samo render i reszta ale sam mebel brzydki wybrałeś :P
SansSerif Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 tak samo :/ wykananie n awysokim poziomie , tak samo render i reszta ale sam mebel brzydki wybrałeś :P dzięki, dzięki, to jest prezentacja projektu nie rendera :)
Marcin Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 prezentacja projektu nie rendera :) a kto ci tu patrzy na projekt ;] walnij jakis brzydki render to cie bedą jechać ;]
Świerk Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 podoba mi sie kolorystyka - ciemne drewno w zestawieniu z jasnym drewnem/obiciem fotela. wiz ok. nie pasuja mi tylko luki na nogach do prostokatnej formy mebli
boba Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 mebelki ladne ;) ...widac ze celowales stylistyka w ludzi ktorym sie moze spodobac i ktorzy maja kasa zeby sobie cuś takiego kupic nie w moim guscie, ale jka powiedzialem nie do mnie celowales :D ja i tak nie mam tyle kasy zeby sobie to kupic ;) pozdr, boba
Rekomendowane odpowiedzi