Napisano 1 Czerwiec 200519 l regał jest w pyte ;] ... ale tego biurka to gdizes wczesneij nie widzialem ? ;] ogolnie fajnie ... kontrastowe takie ;]
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Podoba mi się, z takimi renderami łyknąłbym prawie wszystko ;] A co to za sznureczek na tylnej płaszczyźnie fotela? Drugi render ciut za ciemny (tak mi się wydaje - bo kontrast jasnego do ciemnego na pierwszym renderze jest lepszy)
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Autor :wow: no dobra to podaj ustawienia swiatel materialow i rendera :) nic specjalnego. ustawienia dla rodzielczości 4600x3300px
Napisano 1 Czerwiec 200519 l w realu podobno juz tak ladnie nie wyglada ;) mistrzostwo swiata, jak mnie kiedys bedzie stac to chetnie sobie zafunduje, no ale mysle ze ten % prowizji to kolega spusci z ceny, zawsze to pare baniek mniej :D
Napisano 1 Czerwiec 200519 l dzieki chcialem zobaczyc ustawienia zeby poprawic ewentualne bledy i niedociagniecia ale w miare dobze masz ustawione :) chociaz troche za duzo interp samples... :)
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Serif... kim Ty kurcze jesteś?:) Świetne...znowu!! najlepszym designerem w polsce...
Napisano 1 Czerwiec 200519 l rendery super-ukłony, same meble mi sie nie podobają. Kwestia gustu, ni epodchodzi mi ten styl.
Napisano 2 Czerwiec 200519 l tak samo :/ wykananie n awysokim poziomie , tak samo render i reszta ale sam mebel brzydki wybrałeś :P
Napisano 2 Czerwiec 200519 l Autor tak samo :/ wykananie n awysokim poziomie , tak samo render i reszta ale sam mebel brzydki wybrałeś :P dzięki, dzięki, to jest prezentacja projektu nie rendera :)
Napisano 2 Czerwiec 200519 l prezentacja projektu nie rendera :) a kto ci tu patrzy na projekt ;] walnij jakis brzydki render to cie bedą jechać ;]
Napisano 2 Czerwiec 200519 l podoba mi sie kolorystyka - ciemne drewno w zestawieniu z jasnym drewnem/obiciem fotela. wiz ok. nie pasuja mi tylko luki na nogach do prostokatnej formy mebli
Napisano 4 Czerwiec 200519 l mebelki ladne ;) ...widac ze celowales stylistyka w ludzi ktorym sie moze spodobac i ktorzy maja kasa zeby sobie cuś takiego kupic nie w moim guscie, ale jka powiedzialem nie do mnie celowales :D ja i tak nie mam tyle kasy zeby sobie to kupic ;) pozdr, boba