Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

regał jest w pyte ;] ... ale tego biurka to gdizes wczesneij nie widzialem ? ;]

ogolnie fajnie ... kontrastowe takie ;]

Napisano

Podoba mi się, z takimi renderami łyknąłbym prawie wszystko ;]

A co to za sznureczek na tylnej płaszczyźnie fotela?

Drugi render ciut za ciemny (tak mi się wydaje - bo kontrast jasnego do ciemnego na pierwszym renderze jest lepszy)

Napisano
  • Autor
:wow: no dobra to podaj ustawienia swiatel materialow i rendera :)

nic specjalnego. ustawienia dla rodzielczości 4600x3300px

vry7zq.th.gif

Napisano

w realu podobno juz tak ladnie nie wyglada ;)

mistrzostwo swiata, jak mnie kiedys bedzie stac to chetnie sobie zafunduje, no ale mysle ze ten % prowizji to kolega spusci z ceny, zawsze to pare baniek mniej :D

Napisano

dzieki chcialem zobaczyc ustawienia zeby poprawic ewentualne bledy i niedociagniecia ale w miare dobze masz ustawione :) chociaz troche za duzo interp samples... :)

Napisano
Serif... kim Ty kurcze jesteś?:) Świetne...znowu!!

najlepszym designerem w polsce...

Napisano

rendery super-ukłony, same meble mi sie nie podobają. Kwestia gustu, ni epodchodzi mi ten styl.

Napisano

tak samo :/ wykananie n awysokim poziomie , tak samo render i reszta ale sam mebel brzydki wybrałeś :P

Napisano
  • Autor
tak samo :/ wykananie n awysokim poziomie , tak samo render i reszta ale sam mebel brzydki wybrałeś :P

dzięki, dzięki, to jest prezentacja projektu nie rendera :)

Napisano
prezentacja projektu nie rendera :)

a kto ci tu patrzy na projekt ;] walnij jakis brzydki render to cie bedą jechać ;]

Napisano

podoba mi sie kolorystyka - ciemne drewno w zestawieniu z jasnym drewnem/obiciem fotela. wiz ok. nie pasuja mi tylko luki na nogach do prostokatnej formy mebli

Napisano

mebelki ladne ;)

...widac ze celowales stylistyka w ludzi ktorym sie moze spodobac i ktorzy maja kasa zeby sobie cuś takiego kupic

nie w moim guscie, ale jka powiedzialem nie do mnie celowales :D ja i tak nie mam tyle kasy zeby sobie to kupic ;)

pozdr, boba