HEKTOR Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Witam! Oto moja druga praca w Maya. Robiłem ją dość długo, bo co jakiś czas napotykałem problemy, związane z nie znajomości Mayi. Praca przedstawia głowę Rybaka (karykaturalna miała być). Proszę o jakieś rady na przyszłość. Pozdrawiam!
DraB Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Dla mnie są błędy na czubku nosa i na "brzegach" ust :)
HEKTOR Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 Witam! Z tymi błędami też zauważyłem, ale nie potrafiłem tego inaczej wymodelować. Starałem się (może tego akurat nie widać), ale to jedno z moich pierwszych modelowań. Pozdrawiam!
Knysha Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Emmmm imo to powinno isc do W.I.P a nie do finished : o
arev Napisano 1 Czerwiec 2005 Napisano 1 Czerwiec 2005 Witaj! :) rady na przyszlosc: 1 - myj zeby po jedzeniu 2 - alkohol szkodzi zdrowiu 3 - cos z rowerem i kaloryferem :D ale zapomnialem jak leci :D:D:D a co do pracki, to jakos malo w tym widze rybaka :D (a glowy to juz wogole ) ogolnie mowiac - do shreka jeszcze daleko ;) ale pracuj ;) pozdrawiam
jckob Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 czemu on ma takie dziwne oczy?.....takie do gory....chyba ze tak wyglądają rybacy to looz. I jeszcze jedno...czemu on ma na glowie jkąs chusteczke albo serwetke? niekumam :P
slate Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 No to udało Ci się osiągnąć Twój cel. Praca jest karykaturalna.:P Aczkolwiek nie wiem czy zamierzenie. :))) OK, żartowałem, ale faktycznie to raczej WIP Pozdrawiam
Baton Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 Ja nie wiem co tu dawac do WIP'a? Model lekko mowiac jest zrypany, nie wiem czy znalazloby sie miejsce gdzie siatka jest rozlozona poprawnie ;o Na glowe to wogole wlozyles mu obrus ? Bo jak podejrzewam potraktowales plane'a simclothem albo reactorem. Pracuj dalej i nastepnym razem nie wrzucaj nieskonczonych prac na forum, niestety ja tez tak kiedys robilem. Lepiej jest odlozyc projekt na bok i dopiero po jakims czasie sie nim zajac na nowo niz pozniej zalowac ze sie zrobilo chale :)
Gheed Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 Zapomniałeś dodać, że rybak jest chińczykiem.
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2005 Napisano 9 Czerwiec 2005 dobrze że napisałes ze to rybak bo bym nie zgadł :P czemu ma majtki na głowie ?
HEKTOR Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Napisano 9 Czerwiec 2005 Witam! No może wytłumaczenie tych majtek na głowie :P. No więc to taka rybacka czapka, zwana serwetka :P. Nio a co do kraj pochodzenia rybaka to jest ubogi kraj dalekiego wschodu. Pozdrawiam! I dzięki za komentarze
slate Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 No i super. Doceniam (i myślę że inni również) fakt, że nie zbluzgałeś komentujących, co niestety często się zdarza. Pozdrawiam
bukovsky Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Ta ścierka na ziemniaku rulezz ;) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi