Napisano 1 Czerwiec 200519 l Witam! Oto moja druga praca w Maya. Robiłem ją dość długo, bo co jakiś czas napotykałem problemy, związane z nie znajomości Mayi. Praca przedstawia głowę Rybaka (karykaturalna miała być). Proszę o jakieś rady na przyszłość. Pozdrawiam!
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Autor Witam! Z tymi błędami też zauważyłem, ale nie potrafiłem tego inaczej wymodelować. Starałem się (może tego akurat nie widać), ale to jedno z moich pierwszych modelowań. Pozdrawiam!
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Witaj! :) rady na przyszlosc: 1 - myj zeby po jedzeniu 2 - alkohol szkodzi zdrowiu 3 - cos z rowerem i kaloryferem :D ale zapomnialem jak leci :D:D:D a co do pracki, to jakos malo w tym widze rybaka :D (a glowy to juz wogole ) ogolnie mowiac - do shreka jeszcze daleko ;) ale pracuj ;) pozdrawiam
Napisano 8 Czerwiec 200519 l czemu on ma takie dziwne oczy?.....takie do gory....chyba ze tak wyglądają rybacy to looz. I jeszcze jedno...czemu on ma na glowie jkąs chusteczke albo serwetke? niekumam :P
Napisano 9 Czerwiec 200519 l No to udało Ci się osiągnąć Twój cel. Praca jest karykaturalna.:P Aczkolwiek nie wiem czy zamierzenie. :))) OK, żartowałem, ale faktycznie to raczej WIP Pozdrawiam
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Ja nie wiem co tu dawac do WIP'a? Model lekko mowiac jest zrypany, nie wiem czy znalazloby sie miejsce gdzie siatka jest rozlozona poprawnie ;o Na glowe to wogole wlozyles mu obrus ? Bo jak podejrzewam potraktowales plane'a simclothem albo reactorem. Pracuj dalej i nastepnym razem nie wrzucaj nieskonczonych prac na forum, niestety ja tez tak kiedys robilem. Lepiej jest odlozyc projekt na bok i dopiero po jakims czasie sie nim zajac na nowo niz pozniej zalowac ze sie zrobilo chale :)
Napisano 9 Czerwiec 200519 l dobrze że napisałes ze to rybak bo bym nie zgadł :P czemu ma majtki na głowie ?
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Autor Witam! No może wytłumaczenie tych majtek na głowie :P. No więc to taka rybacka czapka, zwana serwetka :P. Nio a co do kraj pochodzenia rybaka to jest ubogi kraj dalekiego wschodu. Pozdrawiam! I dzięki za komentarze
Napisano 10 Czerwiec 200519 l No i super. Doceniam (i myślę że inni również) fakt, że nie zbluzgałeś komentujących, co niestety często się zdarza. Pozdrawiam