latarnik Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Przedstawie wam efekt mojej dzisiejszej pracy. To druga twarz high poly za którą się zabrałem, ale pierwsza, która ma szanse zostac skonczoną ;] Myślełem nad zrobieniem jakiejś scenki, ale najpierw dopracuje tą twarz, a potem zobacze co dalej. Spieprzyłem coś z nosem... ale juz nie mialem siły dzisiaj sie babrać (no i nie bardzo wiedziałem, jak sie za niego zabrać). Wszelka krytyka, komentarze i uwagi bardzo mile widziane ;]
Shogun 3D Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Strasznie muszą go zęby boleć, albo go pszczoła chciała w policzek udziabać, ale szwagier łopatą ją zabił. Innymi słowy policzki do wymiany, potylica jest wysunięta o 1/4 za daleko do tyłu. Błędy modelu nosa są w tej skali prawie niewidoczne. No, ale pracuj dalej i zobaczymy, co wyjdzie. pozdrawiam. :)
wizz Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 1. okolice nosa do bani troche , poraw troszke. 2. coś ta głowa strasznie długa , dorub szyje i zobaczysz że coś tez trzeba zmienić. 3. wyglada troche jakby sie nawpierniczał ponczków i nie mógł ich przełknąć :) , taki ponczuś wyszedł :)
danilo2 Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Ej fajnie wygląda - jak goryl ;P tak szczerze to sobie zbrusha załatw i będzie po takich komentarzach :)
h4sh Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 nie baw sie w zgadywanie, tylko: a) wez ksiazke od anatomii b)modeluj z referkami w tle.
wizz Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 daniol weź mnie nie denerwuj :) zbrush jest fajny ale najpier lepiej sie nauczyć modelowąc normalnie głowe i detale ładnie dorobić w zbrushu bo inaczej to oszustwo :P
ZiBi_PL Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 a ja znam kolesia co ma taka szczenke smieszna. wiec mnie nie dziwi jej wyglad. w koncu kady jest inny i niema twarzy standart :)
Shogun 3D Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Tak, ale w tej skali, to ja się cieszę, że mam twarz - jak to określiłeś - "standard". :D
latarnik Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 No, jak miło, dzieki za wszystkie komentarze ;] Nie spodziewalem sie ze było tak źle zeby ktos mogl pomyslec ze robione bez referek :D No ale cóż, w koncu to dopiero druga twarz ;] Teraz mam kupe roboty w szkole, wiec jakis update dopiero po 14 czerwca. No i jeszcze raz dzieki za uwagi.
avery Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 hahahahahah jakis taki malpowaty ten czlowiek
Rekomendowane odpowiedzi