Artur Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Witam, W maxie wymodelowałem dźwig z olinownaniem (wykonałem za pomocą Line) i jak chce go przekonwertować do opengl to nie tworzy mi lin ponieważ nie mają powierzchni. Można dodać do liny surface? Czy jest jakiś inny sposób żeby to obejść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Proste, wystarczy stworzyc boxa (tj jedna jego scianka jak to sie nazywa ??) nalozyc texturke z namalowana lina i kanalem alpha. Eta wsjo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 daj rail extrude, powinno byc ok ;] a jesli konwertujesz do nieszczęsnego 3DS to nie ma problemu(tylko musi miec innego tcchiknessa czy jak to sie pisało)- on ci i tak sam mesha zrobi ;] na przyszlosc podaj wieksze info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2005 daj rail extrude, powinno byc ok ;] a jak zrobić rail extrude ?, nie znalazłem takiego modyfikatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi