Klamot Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Jeszcze brakuje paru szczegółów, mimo to proszę o komentarze, błędy itp. Mam nadzieje że wreszcie uda mi się coś do końca dociągnąć ;)
Piterus_123 Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 taki jaki plastikowy ale mi sie podoba, choc nielubie amerykancow to ten ma urok. moze jakis znaczek na masce typu MACK lub kenworth.
Lukasz2244 Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 model fajny, scena tez. dopczepilbym sie tylko do tych kamieni po lewej i po prawej stronie (wygladaja jak krowie placki ;p). ogolnie to ok
lpshinoda Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 jak dla mnie całość jest fajna, ale sztuczna, wszystko ma płaskie powierzchnie, daj jakieś przetłoczenia na masce czy coś takiego pozdro
Klamot Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 taki jaki plastikowy ale mi sie podoba, choc nielubie amerykancow to ten ma urok. moze jakis znaczek na masce typu MACK lub kenworth. Nad texturkami jeszcze popracuje, co do znaczka to właśnie jeden z detali których jeszcze nie zrobiłem, ale z pewnością będzie.
Johny Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Ja bym jeszcze proponowal zrobic cos w szoferce po strasznie tam pusto.
Klamot Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 Ja bym jeszcze proponowal zrobic cos w szoferce po strasznie tam pusto. No wiadomo ;) ale to wszystko wymaga czasu... a z tym czasem ciężko, wystawienie ocen i te sprawy. Postaram się jak najszybciej to skończyć!
AGmakonts Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 No narazie zajmij się samym wozem. Scenerie możesz narazie zostawić, ukryć, wywalić co chcesz ale narazie jest zbedna. Rzecz kolejna materiały, teraz też je sobie odpuść i skoncz najpierw cały model. To jest jakiś konkretny model czy twoja fantazja? Ogólnie jest nie najgożej ale większośc trzeba poprawić. Życze powodzenia:).
Klamot Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Napisano 7 Czerwiec 2005 No narazie zajmij się samym wozem. Scenerie możesz narazie zostawić, ukryć, wywalić co chcesz ale narazie jest zbedna. Rzecz kolejna materiały, teraz też je sobie odpuść i skoncz najpierw cały model. To jest jakiś konkretny model czy twoja fantazja? Ogólnie jest nie najgożej ale większośc trzeba poprawić. Życze powodzenia:). Nie jest to moja fantazja, choć lekko różni się od orginału, referka nazywała się: "Night Rider Trailer + Truck" z "http://blueprints.onnovanbraam.com/blueprints/cars/trucks/". Co dokoładnie trzeba poprawić?
AGmakonts Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Mówiąc poprwaić miałem na myśli to co napisałm wcześniej czyli otoczenie i materiały.
Rekomendowane odpowiedzi