Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

da sie wygładzić tą zieloną krawędź (np za pomocą filletowania )

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

styczny k***a wez troche poszukaj w helpie tu na forum ogladnij tutki bo np. na rhino.tv są na temat filetowania przynajmniej te podstawowe sposoby pokazane a narazie to zodajesz glupie pytania bez poszukania czegokolwiek samemu czyli!! idziesz na latwizne

Marcin ciiiiiiiii niech sie nauczy

Napisano

o połowe szybciej było by napisanie odpowiedzi na moje pytanie

Napisano

A polowe pytan to bys nawet nie zadawal JAK BYŚ sam poszukal odpowiedzi, SAM ogladnął tutki z w.w. strony mcneel tak dla jaj to jej nie utrzumuje i o POŁOWE skrocil bys swoje cierpienia BO inaczej to lepiej zostaw rhino BO daleko z takim zacieciem nie zajedziesz

Napisano

hehe bzyku nie wytrzymał ;) niedziwie sie :P oglądając choćby jeden videotutorial na temat np tworzenia felgi można poznać połowe najważniejszych funkcji - a jak sie nie chce choćby zajrzeć do helpa to nie znacy że możesz z każdym banałem lecieć i zaśmiecać forum :P z tego co widze to pełno twoich postów z głupimi pytaniami w dziale rhino.

Napisano

tutoriale w rhino i wszystko jasne sam wszystko umiesz, relax i przyczyniasz sie do grzecznej atmosfery na forum :)

Napisano

ok przepraszam już niebęde (zadawał głupich pytań)

Napisano

chodzi o to że skoro znasz pojęcie fillet to już powinieneś z czym to sie je jak mawiają ;) a nie pytac na forum czy będzie działać na tej krawędzi - spróbuj a sie dowiesz ;) tak btw filletedge w rhino sucks !! nie używaj go :P

Napisano

Może i panowie maja racje ale czasami mnię mniej zawodzą niż te z Power Solids więc ja bym tego tak ostro nie potraktował ale moge się mylić.

Napisano
Może i panowie maja racje ale czasami mnię mniej zawodzą niż te z Power Solids więc ja bym tego tak ostro nie potraktował ale moge się mylić.
nie mówimy o zmanie softu tylko o skopanym filletedge - już lepiej przez pipe'a pójść ;)
Napisano

btw ... loozak zrobil tutka o filetowaniu ... ktory jest tu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16145

ja sie dorzucilem z praktyka ... i pokazalem roznice pomiedzy pipem, splitem i blendem a zwyklym filetem ... nie trzeba czekac 10 minut na wolnym laczu na zaladowanie videotutka ... wystarczy przejzec nasze forum ... :S po cos sie to robi ...

BTW loozak ... napisales "a niech ktoś teraz spróbuje powiedzieć, że nie wie jak to działa... :>" lol ... i sie doczekales ;P

pozdro

Napisano
Sory za OT ale czy ja coś o zmianie softu mówiłem?? Może i jestem niewysoany ale nie aż tak;)
a to sorka ;)