Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siema. jestem poczatkujacy i dopiero co sie dowiedzialem o tym programi i mam taki problem: wie ktos skad go moge sobie sciagnac za darmo jak tak to bardzo prosze podac link na moj mail - [email protected] albo odpisac na forum . z gory dzieki

***VGT EDIT***

Myślę, że autor wątku już otrzymał pełną odpowiedź na swoje pytanie, więc zamykam. Jeśli jest powód abym wątek otworzył - daj znać na PW.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1. Nie ma programu Max3d, jest 3dsMax.

2. Program jest płatny

3. Za darmo mozesz sciagnac demo z http://www.discreet.com

4. Za darmo pelna wersje mozesz miec

a) Sciagajac demo i cracka

b) Sciagajac wszystko z p2p

Ad.4

Nie namawiam kolegi do piractwa :] Informuję o ewentualnych mozliwosciach... :>

Napisano

wasyl informujesz go jedynie w celach edukacyjnych, aby sobie zobaczył jak działa cały max a ewentualnie potem go skasował lub kupił ;P

Napisano

mi to podchodzi pod łamanie regulaminu. - zamów archwalny numer experta tam jest demo 6 :P

Witamy na forum.

Napisano
:DDDDDD i tak Leru to skasuje wiec moge wypisac brednie - jestes do bani. Dziekuje i pozdrawiam

Zemsta Chomika?

Napisano

Darujcie sobie docinki. Odpowiedź już była, że ze strony discreeta i chyba starczy. Szczególnie ta byciem do bani.

Napisano

wasyl- no jakze by inaczej : tylko info ,

tamtaadammm Leru na posterunku > strzezcie sie. zonk.

a ja dodam, ze wiecej info uzyskasz od kolesia, ktory ma 4 nogi, dlugie uczy, ma siersc , wystajace zeby ,i jest uparty :)

Napisano

zacytuje kumpla po swojemu ;]

kocham piratów ... moge siedziec i patrzec na nich godzinami ;]

Napisano

Sory że to dalej ciągne i że bawie się w moda ale błagam skończcie to, zamknijcie albo co chłopak się pomylił a wy z tego afere robicie - wstyd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności