Gość Karawan Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 mam propozycje.. przeczytalem post kampino ze jakby byla tu wyszykiwarka to byloby 500 postow mniej... wiec moja prppozycja (dla ślepych) moze jakos tak przemodelowac gorny panel zeby ludzie widzieli to ze jest \"szukaj\" - moze jakies wieksze litery ,moze zmiana nazwy na wyszukiwaka ????[urwanie glowy] [hmmm]
sikham Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 irytujące jeszcze jest to że ktoś napisze jakiś temat np. rok temu i nagle na niego teraz po roku ktoś odpisuje
Gość Karawan Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 dokladnie mi odpowiedzial ktos na moj drugi post na tym forum hehe
sikham Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 NA NIEKTÓRYCH FORACH STARE POSTY SĄ ZAMYKANE I MOŻLIWE JEST TYLKO ICH PORZEGLĄDANIE ps sorki za duże litery ale mi sie caps lock wcisnął
adek Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 hmm... są cztery pozycje w górnym menu - szukaj to standard na forach :) Ale mogę to faktycznie pogrubić jeżeli chcecie ...
Gość Karawan Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 moze to na jakies grafiki zamienic zamiast tylko pogrubic ?
Dr. eA Napisano 12 Czerwiec 2003 Napisano 12 Czerwiec 2003 Wystarczy zmienic kolor np. na zolty. Bedzie sie w oczy rzucac:)
rebuzz Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 no w sumie popieram bo tez pytalem sie o cos co bylo na forum kiedys....i \"SZukaj\" nie widzialem,...:]:]
Acid_19 Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Ja bym proponowal powiekszyc DZISIEJSZE POSTY tak na pól ekranu.. bo w ten guzik (przynajmniej ja) nawiecej sie klika :D..
Pablo Napisano 14 Czerwiec 2003 Napisano 14 Czerwiec 2003 Originally posted by Acid_19 Ja bym proponowal powiekszyc DZISIEJSZE POSTY tak na pól ekranu.. bo w ten guzik (przynajmniej ja) nawiecej sie klika :D.. Acid-pewnie polowa ludzi w ogole go nie uzwa...moze nie wiedza do czego on sluzy...wedlug mnie jest to najlepszy skrupcik na tym forum:))) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi