Yamakasi Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 Poniższa praca przedstawia kobietę, kelnerkę pracującą w wiejskiej karczmie. Jeśli chcecie możecie tu zamieszczać swoje prace na ten temacik :D. [heej]
Yamakasi Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 nie wiem czy mam sie zalamac >>> czemu nic nie piszecie :D
SiD Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Ona zle nie wyglada dobry rysunek , podoba mi sie ale hmm jak by czegos jej brakowało ? No powodzenia :D
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 rysunki to mało odwiedzany dział...bo reshta się 3d zajmuje...a 2d uchodzi pod cieni...co do rysunku...szkoda że tła żadnego nie ma...co do szkicu ubioru...bardzo ciekawe...troshke mało tam fałd materiału...czepne się tylko twarzy jest ona mocno nie naturalna...przez co upadabnia się...do panienki z Beverly Hills :P... pozdro...
Yamakasi Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 ze obrazkowi wiele brakuje to wiem ale robilem go na lekcji matematyki :) DZIEX
Yamakasi Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 a dokladnie geometria :D koniec roku sie zbliza i laba jest w szkole
Bremen Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Hmm...rysunek bardzo ladny (zwlaszcza jesli trza rysowac i sluchac :P) Ale co do samego rysunku do przyczepie sie ze usta moim zdaniem za bardzo zes uwydatnil :)...dodatkowo mogles zrobic cos z tym okiem :)...za duzo miejsca zajmuje naczy sie troche za blisko koncowki glowy jest (ze sie tak wyraze :P)
giorgione Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Może dodasz jej [piwo][piwo][piwo] :D:D:D Giorgione
mORPH Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Rysunek mi się niepodoba, mimo iż sam narysowałbym dużo gorzej. Jednak tej kobiecie czegoś brakuje....
Yamakasi Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 popracuje nad nia jak znajde ten rysunek bo gdzies mi sie zapodzial :) DZIEX
giorgione Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Sorki, że to powiem (a raczewj napiszę), ale głowa jest za mała - podnieś również czoło. Giorgione
rebuzz Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 tak patrze na ten rysunek...i patrze ...ale tej kobietce brakuje tego.....\"cos\" ....i przez to troszke zle to wypadlo....ale jak to jakos poprawisz to moze nawet byc ciekawie...!! :]
Gość Karawan Napisano 13 Czerwiec 2003 Napisano 13 Czerwiec 2003 a ja wolałbym NAKED VERSION, z widocznumi conajmniej cycuszkami (niepelnoletni: cycuszki to takie cos z czego do niedawana jedliscie) [lol]
Rekomendowane odpowiedzi