Skip to content

Ach te kobiety :)

Featured Replies

Poniższa praca przedstawia kobietę, kelnerkę pracującą w wiejskiej karczmie. Jeśli chcecie możecie tu zamieszczać swoje prace na ten temacik :D.

[heej]

• Replies 14
  • Views 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ona zle nie wyglada dobry rysunek , podoba mi sie ale hmm jak by czegos jej brakowało ?

No powodzenia :D

rysunki to mało odwiedzany dział...bo reshta się 3d zajmuje...a 2d uchodzi pod cieni...co do rysunku...szkoda że tła żadnego nie ma...co do szkicu ubioru...bardzo ciekawe...troshke mało tam fałd materiału...czepne się tylko twarzy jest ona mocno nie naturalna...przez co upadabnia się...do panienki z Beverly Hills :P...

pozdro...

• Author

ze obrazkowi wiele brakuje to wiem ale robilem go na lekcji matematyki :)

DZIEX

• Author

a dokladnie geometria :D

koniec roku sie zbliza i laba jest w szkole

Hmm...rysunek bardzo ladny (zwlaszcza jesli trza rysowac i sluchac :P)

Ale co do samego rysunku do przyczepie sie ze usta moim zdaniem za bardzo zes uwydatnil :)...dodatkowo mogles zrobic cos z tym okiem :)...za duzo miejsca zajmuje naczy sie troche za blisko koncowki glowy jest (ze sie tak wyraze :P)

Rysunek mi się niepodoba, mimo iż sam narysowałbym dużo gorzej. Jednak tej kobiecie czegoś brakuje....

• Author

popracuje nad nia jak znajde ten rysunek bo gdzies mi sie zapodzial :)

DZIEX

Sorki, że to powiem (a raczewj napiszę), ale głowa jest za mała - podnieś również czoło.

Giorgione

tak patrze na ten rysunek...i patrze ...ale tej kobietce brakuje tego.....\"cos\" ....i przez to troszke zle to wypadlo....ale jak to jakos poprawisz to moze nawet byc ciekawie...!! :]

a ja wolałbym NAKED VERSION, z widocznumi conajmniej cycuszkami (niepelnoletni: cycuszki to takie cos z czego do niedawana jedliscie)

[lol]