Napisano 9 Czerwiec 200519 l CZy jest polskie tłumacznie helpa do 3dsmax4, jęli tak to prosze o namiary /dziękuję!
Napisano 9 Czerwiec 200519 l jak chcesz to zkopiuj tekst z helpa i prześlij mi na email ja go wciepne do translatora [email protected] a pozatym chyba pomyliłeś działy
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Już ja widzę, jak translator łyknie helpa ze specjalistycznym słownictwem. Poza tym to nie translatora trzeba mieć, tylko po prostu język znać.
Napisano 9 Czerwiec 200519 l kolejny wątek perełka (szczególnie odpowiedz stycznego mi przypadla) :D moderatorzy takie rzeczy powinni w złote ramki obkładać :D
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Moja rada ucz się języka angielskiego bo ten help to podstawy a prawie wszytsko co jest związane z 3d, programami do niej i grafiką jest właśnie w angielskiem więc zapewniam Cię że szybciej i ekonomiczniej będzie nauczyć się angielskiego niż nawet tłumaczyć help z maxa
Napisano 10 Czerwiec 200519 l Nie ucz się języka, terminologia jest nieprzetłumaczalna a wszystko wyjaśniają najczęściej obrazki.
Napisano 10 Czerwiec 200519 l No raczej. Ja bym na ten przykład nie podjął się uczyć z tutków powiedzmy po węgiersku. :P Pozdrawiam
Napisano 10 Czerwiec 200519 l ja się uczę vraya po rosyjsku i daje mi to więcej niż ever i chaos razem wzięci :>
Napisano 10 Czerwiec 200519 l Bo języka mozna sie uczyć i z książki kucharskiej. Sam napisałeś, ze się tego języka uczysz, mniejsza o to z czego.