seivar Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 Chciałbym prosić o komentowanie tylko modelu (bez światła i textury - słaby sprzęt). Pozdrawiam. Przeprzaszam za poprzedni temat.
tweety Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 witmy na forum :) wydaje mi się że na plecach przy tej plamie jest trochę kanciasto. poza tym pokaż siatkę to wtedy możemy oceniac technikę. jakbyś jeszcze napisał co to jest i skąd się wziął taki pomysł to by było super. pozdrawiam
Leru Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 seivar -> zmień temat wątku na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
chveti Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 seivar -> zmień temat wątku na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 kiedyś cię wyprzedze ;] co do robala to model pryzwoity :) miejscami dziwny ale nie jest źle ;] pozdr. 500 postów + 500 postów + 500 postów = 1500 postów (łał ale rocznica :D)
Ania Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 zrob przod w tym samym stylu co tylek, to bedzie lepiej.
ZiBi_PL Napisano 11 Czerwiec 2005 Napisano 11 Czerwiec 2005 bardzo fajny model :D ciekawe jakie dasz na to texrurki
seivar Napisano 11 Czerwiec 2005 Autor Napisano 11 Czerwiec 2005 Model miał być wykorzystany do sceny na jakiś konkurs, ale nie daliśmy rady (ja i komp).Model oparłem na wglądzie pszczoły a wyszło coś pomiędzy pszczołą a osą. Siatkta i małe poprawki wkrótce a co do witmy na forum :) wydaje mi się że na plecach przy tej plamie jest trochę kanciasto. poza tym pokaż siatkę to wtedy możemy oceniac technikę. jakbyś jeszcze napisał co to jest i skąd się wziął taki pomysł to by było super. pozdrawiam ja mam nprawde słaby sprzęt :(
lpshinoda Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 słaby sprzęt chyba nie przeszkodzi Ci w pokazaniu nam siateczki, model fajny, oryginalny pomysł, mógłbyś później zrobić wersję pszczoły zmechanizowanej - robota. pozdro
seivar Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Napisano 12 Czerwiec 2005 Mogę spróbować ją bardziej zmechanizować.
lpshinoda Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 no właśnie o to mi chodzi seivar, żeby pszczółka wyglądała bardziej jak robot, a nie żywy okaz czy plastikowa ozdoba na komode:) ładne wykonanie pozdro P.S. czekami na upik pozdro2
Rekomendowane odpowiedzi