Napisano 11 Czerwiec 200519 l od czego taki bug przy nadkolu ? podczas surface analyze tez to samo - czarny babolek dzieki , pozdrawiam.
Napisano 11 Czerwiec 200519 l nie połączyłeś surfów albo źle się połączyły. btw to całe nadkole ma złą budowę, nie wyeksportujesz tego dobrze, krzywe tworzące były zbyt skomplikowane. nadkole z obwódką nadkola powinno byc połączone jescze trzecim surfem 2rail. ogólnie wszystko do wymiany i od nowa :>
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Autor ja tam daje bend curve dla nadkola, nie wiem jak tam wcisnac 2rail ;)
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Autor po co tak kombinowac nie lepiej filletem? albo pipą witaj kolego ;) no pewno było by i lepiej ale troche sie zagalopowałem :/
Napisano 11 Czerwiec 200519 l no hej :P no to zrob od nowa, na poczatku przyzwyczaj sie do tego ze nie raz bedziesz musial zaczynac od zera
Napisano 11 Czerwiec 200519 l to wyglada jak zagiety surf na samym rogu albo wogole nie polaczone edgesy i po joinie takie cos wyszlo czyli najpierw sprawdz edgesy czy są w 100% zlaczone potem jak sie mesh uklada przy powiedzmy meshowaniu lub jakiejkolwiek analizie
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Autor tak tez robie ;) tylko ile mozna , a tak na marginesie mam nadzieje że niedługo do nas wrócisz na stałe ;)