Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie żebym nie przeczytał regulaminu ;) ale tylko taki informacje udało mi sie wyciągnąc - projekt z katalogu bauchman'a (nr34, zakładka 'kitchen') , mam takowy na chatce 400stron róznych modeli, zarówno do kuchni jak i innych pomieszczeń, niemiecka firma. Początkowo miało byc do wizki ale nie mam czasu ostatnio także zapodaje tutaj.

Model w rhino, render vray, strasznie długo mielił pc cos ok 3h :o, to chyba przez zwiększony sampling który i tak nie jest jeszcze idealny za co sorka ;)

zlew2nt.jpg

pozdrawiam.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ładna pracka, chociaż zrezygnowałbym z żółtego koloru w odbiciu. Co do wzornictwa (wiem że nie twoja sprawka) to ten kran mi się chamsko kojarzy, jak rura do tuczenia gęsi albo inne przemysłowe urządzenie.

Napisano

A ja taki kran widziałem chyba na evermotion w dziale free stuff.pracka całkiem calkiem

Napisano

wszystko łądnie i w ogóle, ale gdzie jest odpływ??

ładny renderek. ile wynosił sampling i czemu aż tak długo?? jak na 3h to chyba powinno być prawie krystalicznie (sam nie wiem ja sobie Mentalę Rayem)??

pzdr

EDIT:

hindus: jakiś dziwny ten zlew, taki amerykancki ;) mental lepiej by to przeliczył ;)

Napisano
  • Autor

odpływu nie widac z tego miejsca ;), co do samplingu ot nie wiem czemu tak długo liczyło, miałem chyba podbite na 3, moze 4. Nie lubie mentala ;)

Napisano

Vray 3 godziny!!!???

Dlaczego 90% ludzi z forum go w takim razie używa???

Ja sobie "Ostatecznie Renderuję" i taka scenka, to max 10-20 minut z dobrym samplingiem :P ;)

Napisano
  • Autor

tak to podeśle ci i sobe zobaczysz jak ci pójdzie :D vray to najszybszy z obecnych renderów...wszystkie ustawienia były na high...3światła w scenie...hdrii...no i te shaderki nieszczęsne ;)