Hindus Napisano 12 Czerwiec 2005 Napisano 12 Czerwiec 2005 Nie żebym nie przeczytał regulaminu ;) ale tylko taki informacje udało mi sie wyciągnąc - projekt z katalogu bauchman'a (nr34, zakładka 'kitchen') , mam takowy na chatce 400stron róznych modeli, zarówno do kuchni jak i innych pomieszczeń, niemiecka firma. Początkowo miało byc do wizki ale nie mam czasu ostatnio także zapodaje tutaj. Model w rhino, render vray, strasznie długo mielił pc cos ok 3h :o, to chyba przez zwiększony sampling który i tak nie jest jeszcze idealny za co sorka ;) pozdrawiam.
siwy Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 ładna pracka, chociaż zrezygnowałbym z żółtego koloru w odbiciu. Co do wzornictwa (wiem że nie twoja sprawka) to ten kran mi się chamsko kojarzy, jak rura do tuczenia gęsi albo inne przemysłowe urządzenie.
Marek G Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 A ja taki kran widziałem chyba na evermotion w dziale free stuff.pracka całkiem calkiem
tweety Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 wszystko łądnie i w ogóle, ale gdzie jest odpływ?? ładny renderek. ile wynosił sampling i czemu aż tak długo?? jak na 3h to chyba powinno być prawie krystalicznie (sam nie wiem ja sobie Mentalę Rayem)?? pzdr EDIT: hindus: jakiś dziwny ten zlew, taki amerykancki ;) mental lepiej by to przeliczył ;)
Hindus Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 odpływu nie widac z tego miejsca ;), co do samplingu ot nie wiem czemu tak długo liczyło, miałem chyba podbite na 3, moze 4. Nie lubie mentala ;)
polka dot Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 ale co - to twoj projekt czy co o co chodzi ;P
El Wieczor Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Vray 3 godziny!!!??? Dlaczego 90% ludzi z forum go w takim razie używa??? Ja sobie "Ostatecznie Renderuję" i taka scenka, to max 10-20 minut z dobrym samplingiem :P ;)
Hindus Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 tak to podeśle ci i sobe zobaczysz jak ci pójdzie :D vray to najszybszy z obecnych renderów...wszystkie ustawienia były na high...3światła w scenie...hdrii...no i te shaderki nieszczęsne ;)
AGmakonts Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Render bardzo ładny ale zlew już... wiem wiem to nie Twoja wina
Rekomendowane odpowiedzi