Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

zainspirowany pewnym pojazdem podczas pobytu na Góraszce postanowiłę rozpocząć nowy projekt. Samochód robię bez żadnych blueprintó, jedynie ze zdjęć i ze "wzroku" Poniże pierwsze edfekty mojej pracy i zdjęcie oryginału dla porównania. Więcej o tympjeździe można się dowiedzieć pod www.t-c.pl

Od razu uprzedze iż nie zamierzam idealnie odwzorować tego auta, jdynie zrobić coś podobnego.

Zdjęcie: http://www.orca.mila.edu.pl/~pawel_paciorek/images/PICT0260.jpg

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

na razie model i siatka wyglądają całkiem wdzięcznie, czekamy na dalsze efekty i stanowczo domagamy się udate;ów :)))!!!!

pozdro

Napisano
  • Autor

Witam

wrzucam mały update, zrobiłem ramke na szybę oraz filtr powietrza. Niestety mam ostatnio mało czasu więć będzie to szło bardzo powoli.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Witam,

niektórzy pewnie myśleli że projekt umarł ale nic z tego. Zrobiłem tylko sporą przerwę, teraz wróciłem do pracy i narazie dorobiłem elementy zawieszenia z przodu i koło. Czekam na opinnie!

Pozdrawiam

Napisano

Ja tam nie wiem jak chcesz go zrobić ale to nadkole nie odstaje za bardzo?

Napisano
  • Autor

Kr3tz 02 no sam nie wiem, w pierwszym poście jest link do fotki z tym carem, popatrz i powedz co sądzisz

Napisano

Nie jestem pewien ale chyba powinno być jeszcze połączone w miejscu które zaznaczyłem:

attachment.php?attachmentid=23972&stc=1

Napisano

ja myśle że te przednie błotniki wogóle nie powinny być przyłączone do karoseri :D

Napisano
  • Autor

Kr3tz 02 sam nie wiem, jeśli tam połącze to nie będzie miejsca na przdnie światła, na innych fotkach to lepiej widać.

wizz błotniki są połączone na 100% z resztą karoserii

Dzęki za odwiedziny i zapraszam do komentowania i wytykania błędów jeśli jakieś znajdziecie

Napisano

No niezle jest teraz ale jest jeszcze duzo do zrobienia. Ten blotnik chyba ma być polączony jak już taka dyskusja :P

Napisano

napewno nie!!! - to jest lotus super seven (lub caterham super seven), i błotniki są odzielnie :)

Napisano

eh, panowie. co replika to inny blotnik. zrob tak jak Ci sie podoba (pewnie i tak to nie bedzie widoczne)

Napisano
  • Autor

Skoro kwestia błotnika została już wyjaśniona ;) wrzucam mały apdejcik.

Zapraszam do wyrażania opinni.

Pozdrawiam

Napisano

No ładnie Ci to idzie. Szczegółowo, że tak powiem ;] Powodzenia