SansSerif Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 entry #2 :D . . . . . . . . . . . . . . .
MOTHMAN Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Jakoś kojarzy mi sie ze szkatułką/pozytywką - a jak sie otworzy to zacznie grać "muzyczka" a w środku modelka :D I przy otwieraniu tych "wrót" wszystko moze sie wywalić z półek :D
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 osz ty ... odwazne ... fajne rozwiazanie z ta zabudową ...
siwy Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Trche głupio bym się czuł srając na tym sedesie. Czuje się, że jest to te same pomieszczenie co sypialnia. I zapachy ciężko byłoby powstrzymać. Sorki , że tak przyziemnie traktuje twoją pracę ale to pierwsza myśl jak na to patrze
SansSerif Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 siwy przecież w tytuł mówi sam za siebie nie? shitroom :]
Wielka_Siostra Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Bardzo fajny pomysł:-) W tej, zasadniczo, sypialni widziałabym jeszcze szafę dokładnie taką samą w formie i rozmiarze jak to "coś";-) Wtedy byłoby już, że tak powiem, git - forma tego czegoś bowiem byłaby całkowicie usprawiedliwiona (znaczy, jeszcze bardziej usprawiedliwiona;-). A to, że ktoś mógłby próbować wysikać się za szafą, potraktowałabym jako skutek uboczny promowania dobrego wzornictwa;-)
buczer Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 jak w starym slabym kawale: Rozmawia dwóch architektów, jeden z dzieckiem, drugi bez. Ten bez dziecka mówi do drugiego: - To twoje? - Moje... Przyglada sie chwile z uwagą, po czym dodaje: - No fajne, ale ja bym zrobił inaczej...
Wielka_Siostra Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 peter_muler, jakbym powiedziała, że projekt do bani, to pewnie zarzuciłbyś mi niekonstruktywną krytykę;-) A tak w ogóle to mam kryzys i nie chcę już robić projektów dla "ludzi". Chcę robić tak jak Sans Serif. Dla architketów;-) Aaaa, tak w ogóle to nie twierdzę, że projekt do bani. Jest świetny:-)
Ryjas Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 chociaz jak tak patrze to to niepraktyczne jest.. tzn fajne ale ciezko sie wchodzi do wanny czy do kabiny to raz nie ma wydzielonej strefy mokrej i suchej...
buczer Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 jakie strefy, panie, teraz sa takie materialy ze ho ho ja mam inny problem z ta lazienka: po co ci Sans 2 samochody? :>
Ryjas Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 nie mówie o materiałach. ale jak sie wchodzi bezpośrednio z prysznica na dywanik:D No własnie po co..
polka dot Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 co to za pomysly kibel showany w szafie ;p w porownaniu do #1 ten jest barfdzo fajny, napewno to zebrano duzo daje bo tamto drewno bardzo mdle jest dobry dezajn ale imo te kible (bidety) i ta lampka ni pasuja zabardzo ;
Rekomendowane odpowiedzi