Napisano 13 Czerwiec 200519 l Jakoś kojarzy mi sie ze szkatułką/pozytywką - a jak sie otworzy to zacznie grać "muzyczka" a w środku modelka :D I przy otwieraniu tych "wrót" wszystko moze sie wywalić z półek :D
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Trche głupio bym się czuł srając na tym sedesie. Czuje się, że jest to te same pomieszczenie co sypialnia. I zapachy ciężko byłoby powstrzymać. Sorki , że tak przyziemnie traktuje twoją pracę ale to pierwsza myśl jak na to patrze
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Bardzo fajny pomysł:-) W tej, zasadniczo, sypialni widziałabym jeszcze szafę dokładnie taką samą w formie i rozmiarze jak to "coś";-) Wtedy byłoby już, że tak powiem, git - forma tego czegoś bowiem byłaby całkowicie usprawiedliwiona (znaczy, jeszcze bardziej usprawiedliwiona;-). A to, że ktoś mógłby próbować wysikać się za szafą, potraktowałabym jako skutek uboczny promowania dobrego wzornictwa;-)
Napisano 13 Czerwiec 200519 l jak w starym slabym kawale: Cytat Rozmawia dwóch architektów, jeden z dzieckiem, drugi bez. Ten bez dziecka mówi do drugiego: - To twoje? - Moje... Przyglada sie chwile z uwagą, po czym dodaje: - No fajne, ale ja bym zrobił inaczej...
Napisano 13 Czerwiec 200519 l peter_muler, jakbym powiedziała, że projekt do bani, to pewnie zarzuciłbyś mi niekonstruktywną krytykę;-) A tak w ogóle to mam kryzys i nie chcę już robić projektów dla "ludzi". Chcę robić tak jak Sans Serif. Dla architketów;-) Aaaa, tak w ogóle to nie twierdzę, że projekt do bani. Jest świetny:-)
Napisano 13 Czerwiec 200519 l chociaz jak tak patrze to to niepraktyczne jest.. tzn fajne ale ciezko sie wchodzi do wanny czy do kabiny to raz nie ma wydzielonej strefy mokrej i suchej...
Napisano 13 Czerwiec 200519 l jakie strefy, panie, teraz sa takie materialy ze ho ho ja mam inny problem z ta lazienka: po co ci Sans 2 samochody? :>
Napisano 14 Czerwiec 200519 l nie mówie o materiałach. ale jak sie wchodzi bezpośrednio z prysznica na dywanik:D No własnie po co..
Napisano 14 Czerwiec 200519 l co to za pomysly kibel showany w szafie ;p w porownaniu do #1 ten jest barfdzo fajny, napewno to zebrano duzo daje bo tamto drewno bardzo mdle jest dobry dezajn ale imo te kible (bidety) i ta lampka ni pasuja zabardzo ;