Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jakoś kojarzy mi sie ze szkatułką/pozytywką - a jak sie otworzy to zacznie grać "muzyczka" a w środku modelka :D

I przy otwieraniu tych "wrót" wszystko moze sie wywalić z półek :D

Napisano

Trche głupio bym się czuł srając na tym sedesie. Czuje się, że jest to te same pomieszczenie co sypialnia. I zapachy ciężko byłoby powstrzymać. Sorki , że tak przyziemnie traktuje twoją pracę ale to pierwsza myśl jak na to patrze

Napisano

Bardzo fajny pomysł:-)

W tej, zasadniczo, sypialni widziałabym jeszcze szafę dokładnie taką samą w formie i rozmiarze jak to "coś";-) Wtedy byłoby już, że tak powiem, git - forma tego czegoś bowiem byłaby całkowicie usprawiedliwiona (znaczy, jeszcze bardziej usprawiedliwiona;-). A to, że ktoś mógłby próbować wysikać się za szafą, potraktowałabym jako skutek uboczny promowania dobrego wzornictwa;-)

Napisano

jak w starym slabym kawale:

Cytat
Rozmawia dwóch architektów, jeden z dzieckiem, drugi bez.

Ten bez dziecka mówi do drugiego:

- To twoje?

- Moje...

Przyglada sie chwile z uwagą, po czym dodaje:

- No fajne, ale ja bym zrobił inaczej...

Napisano

peter_muler, jakbym powiedziała, że projekt do bani, to pewnie zarzuciłbyś mi niekonstruktywną krytykę;-)

A tak w ogóle to mam kryzys i nie chcę już robić projektów dla "ludzi". Chcę robić tak jak Sans Serif. Dla architketów;-)

Aaaa, tak w ogóle to nie twierdzę, że projekt do bani. Jest świetny:-)

Napisano

chociaz jak tak patrze to to niepraktyczne jest.. tzn fajne ale ciezko sie wchodzi do wanny czy do kabiny to raz nie ma wydzielonej strefy mokrej i suchej...

Napisano

jakie strefy, panie, teraz sa takie materialy ze ho ho

ja mam inny problem z ta lazienka:

po co ci Sans 2 samochody? :>

Napisano

nie mówie o materiałach. ale jak sie wchodzi bezpośrednio z prysznica na dywanik:D

No własnie po co..

Napisano

co to za pomysly kibel showany w szafie ;p

w porownaniu do #1 ten jest barfdzo fajny, napewno to zebrano duzo daje bo tamto drewno bardzo mdle jest

dobry dezajn ale imo te kible (bidety) i ta lampka ni pasuja zabardzo ;