Napisano 13 Czerwiec 200519 l powiedz ze to speed byl ;] bo background sux ;] ogolnie fajnie , same kolory widac ze wspolnota z naturą ... ps. te SMT 132 robią w takim kolorze ? :>
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Widoki za oknami nienajlepszy. Wanna jest w tej szafce z szufladami ? I na co komu tyle szuflad w łazience ? Widze że w tym roku poszedłeś na ilość a nie na jakość :/ no chyba że prace mają głębszą idee. Bo temat potraktowany jest bardzo dosłownie - meble, meble ...
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Autor peter_muler napisał: te szuflady pod wanna to chyba niezbyt glebokie :D To nie istotne, ważne że dużo. Zawsze podniecał mnie widok starych aptecznych szaf z szufladami :D
Napisano 13 Czerwiec 200519 l #3 - musze zapamiętać numer;) Jak zawsze ładnie ale (i tu orginalny nie będe) NA LITOŚĆ BOSKĄ TEN WIDOK!
Napisano 13 Czerwiec 200519 l Autor heh ludzie z miasta to starego sadu nie widzieli nigdy na oczy :)
Napisano 14 Czerwiec 200519 l swietna zielen fajne fkomponowany prysznic, podoba mi sie wszystko oprocz tych badziewnych lusterek :) edit: tez zaczynaja mi sie podobac :P ale ten box z kamienia imo taki chyba sobie