Marcin Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 powiedz ze to speed byl ;] bo background sux ;] ogolnie fajnie , same kolory widac ze wspolnota z naturą ... ps. te SMT 132 robią w takim kolorze ? :>
MOTHMAN Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Widoki za oknami nienajlepszy. Wanna jest w tej szafce z szufladami ? I na co komu tyle szuflad w łazience ? Widze że w tym roku poszedłeś na ilość a nie na jakość :/ no chyba że prace mają głębszą idee. Bo temat potraktowany jest bardzo dosłownie - meble, meble ...
buczer Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 rewelacyjne kolory te szuflady pod wanna to chyba niezbyt glebokie :D
SansSerif Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 te szuflady pod wanna to chyba niezbyt glebokie :D To nie istotne, ważne że dużo. Zawsze podniecał mnie widok starych aptecznych szaf z szufladami :D
Wielka_Siostra Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 Jesli to za lustrami to fototapeta, to jestem absolutnie na tak:-)
AGmakonts Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 #3 - musze zapamiętać numer;) Jak zawsze ładnie ale (i tu orginalny nie będe) NA LITOŚĆ BOSKĄ TEN WIDOK!
SansSerif Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Napisano 13 Czerwiec 2005 heh ludzie z miasta to starego sadu nie widzieli nigdy na oczy :)
Ryjas Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 sanitec? konkurs czy jak? tam tematem byly meble w lazience
Bobby_digital Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 siatki przeciw moskitom by sie przydaly.
polka dot Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 swietna zielen fajne fkomponowany prysznic, podoba mi sie wszystko oprocz tych badziewnych lusterek :) edit: tez zaczynaja mi sie podobac :P ale ten box z kamienia imo taki chyba sobie
Rekomendowane odpowiedzi