Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No dobra. Robicie naprawde realistyczna wode, ale umiecie ja zanimowac. Nie chodzi mi o zaden wodospad ani nic takiego. Chce miec ladnie plynace jeziorko:D:D

Ktos to potrafi???

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W maxie.

To oddzielny program ktury importuje obiekty np. z maxa a potem exportuje działanie płynów, gazów z powrotem do np. maxa....

Napisano

Sam tego jeszcze nie używałem, w związku z czym nie wiem jak to wychodzi, ale Maya Unlimited ma potężne fluidy.

Napisano

Filmy są fantastyczne. To cacuszko naprawdę wygląda zachęcająco. Może czas zainstalować 3ds max? ;P

Napisano

ejj panowie, jest tego demko, bo ja tam na stronie nic takiego nie znalazłem??

Napisano

ale kto ci powiedział ze jest potęzniejszy??, ale nie zawsze waga ma znaczenie na przykładzie ZBrush'a, przeciesz on ma 20mb :)

Napisano

glu wcale nie jest taki potęzny, jest trudno w nim zrobić nie glutowatą wode, tzreba się trzymac proporcji i tzreba miec juz nie anielską ale boską cierpliwośc, realem się nie bawiłem ale imho kazzdy sumulator fizyki to soft dla pixaru a nie pc

Napisano

Glu to dobra rzecz. Glutowatość możesz dowolnie kontrolować w PWrapperze, za pomocą LOD i wielu innych opcji. Kwestia ustwień. Zresztą to jest ładnie w helpie opisane za pomocą filmików dobrze prezentujących różnice.

Napisano

Soory ze robie off top'a ale ustawiając ustawienia według filmików, woda robi sie jeszcze bardziej glutowata :)

Cuz pozostaje napełnianie szklanek czekoladą :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności