Skocz do zawartości

Ile moze kosztowac zanimowanie czlowieka?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chodzi o raczej prosty model wykonujacy kilka (4-5) cwiczen gimnastycznych. Chcialbym znac orientacyjna cene i ewentualne od niej odchylki (razem z mozliwymi pzyczynami). Pozdrawiam.

Probuje sie zorientowac ile moze kosztowac taka animacja i ewentualnie zlecic jej wykonanie.

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ej szeryfie ja jednego nie rozumiem - dlaczego pod postem "amraam" jest napis: "last edited ... by SANSSERIF" ?????? Czy mógłby mi to kto wytłumaczyć? :)

Napisano

Mam wrazenie, ze przez ten wątek się przetoczył Anioł Czystki. Kiedy coś tu ostatnio pisałem, to byłem pewien, że mój tekst jest zarazem wstepną ofertą. Czy mnie się tylko zdaje, czy faktycznie został on wyrżnięty?

Napisano

bosz .. co sie z wami dzieje ... oferty pracy to powazne sprawy ... zamiast bełkotać bez sensu zadajcie konkretne pytania na ktore odpowiedzi w sposob jednoznaczny nie mozna wyciągnać z info ...

mam wrazenie ze zleceniodawca juz sobie daruje ... bo tu tylko śmietnik zrobil ...

co do pytan .. :

jak juz Serif wspomnial podaj e-mail lub kom.

podaj przyklady /wzory tych 4-5 ćwiczeń

czy jest to zlecenie o samą animacje postaci czy o animacje prezentacyjną i renderem do formatu filmu ?

jest sporo pytan na ktore wypadalo by odpowiedziec ...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności