MohSETH Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Witam serdecznie:) Sesja juz prawie na ukonczeniu wiec wrocilem do nosorozca:) O to moje wypocinki... nie wiele ale musze sobie przypomniec to i owo:P Widzialem tego AT-AT na Cgtalku i tu u nas na forum.... wybaczcie ale moj naprewno nie bedzie tak szczegolowy bo komp by mi wysiadl... a i umiejetnosci nie takie:) screeny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 ale co to bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 kome to bedzie AT-At... jak w temacie:) a to jest jego noga:P Ehh... myslalem ze sobie nowy sprzet do nosorozca kupie...ale wolalem samochod:) mam nadzieje ze nie bede zalowac:P POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 no długo cie tu nie było...tylko na cgtalku nic nie widac takiego co by można było porównac - jakiś mech , betoniarka czy co ? edit. juz kapuje to to samo tak ? http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=16512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 mohseth eeee tam dawaj jakis samochod !! a nie jakies tam at-at robisz ;) napewno zrobisz super car!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Hm... no jak narazie to fajnie Ci to idzie, ale wg mnie ta podstawa nogi jest za duża w stosunku do reszty ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 ale co to bedzie? oj kome ;) - nie ogladales nigdy Star Wars :P? AT-AT to takie duze, kroczace roboty Imprerium :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi