max_1989 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Daje link do według mnie bardzo przydatnych videotutorialu. http://www.cgtalk.com/showthread.php?threadid=249393 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 dodam tylko, że to tutek o modelowaniu głowy (właśnie zasysam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 było już na forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 hindus nie bylo tylko jest;) jak dla mnie to badziewny tutek(video) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 a ten tez byl : http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=249498 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 według mnie ten co podałem jest całkiem wporządku można się czegoś nauczyć. Pionier ---> dzięki za link, właśnie zasysam. PS: ma może ktos jeszcze jakieś ciekawe linki do videotutoriali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Pytanko do videotutka od Pioniera - jakim softem jest to robione?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 pisze przeciez - AMAPI :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi