Hatred Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 spotkal sie ktos z takim motywem ze nagle stare haslo na GG sie zminia i nie da sie wwejsc na swoje wlasne gg? da sie jakiegos lamacza sciagnac albo cos w tym tylu?
KLICEK Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 to jest niemozliwe ;) ktos Ci musial zmienic. Spotkalem sie z czyms takim ze koles przez spywara gadal z mojego gg z moimi znajomymi i ich wyzywal ;) (poszkodowanych przepraszam) Ale teraz jakos sie to uspokoilo i zmienilem sobie haselko. Wydaje mi sie ze natrafiles wlasnie na takiego czubka ktorego cos takiego bawi ;x Jest 2 opcja jezeli nie korzystasz z gg dluzej niz 6 miechow to twoje konto jest usuniete ;) jednak w to w gre niewchodzi bo z toba gadalem kilka dni temu :) Napisz do zespolu gg i powiedz jak sprawa wyglada i zeby przywrocili Ci haslo i przeslali maila totwierdzajacego na tego ktorego podales podczas tworzenia gg (kiedys sie chyba nie podawalo to moze byc ciezko)
Hatred Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 nom ja chyba nie podawalem jeszcze wtedy :( no nic najwyzej sie zrobi nowy numer, naszczescie mam kontakty w pliczku a nie na servwie to polowa klopotow mnie ominie nie lubie takich wypadkow wrrr... jutro sproboje zagadac do kumpla kiedys mial jakiegos hacka na odzyskiwanie/lamanie hasel
Łukasz Burnet Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 hasla na serwie to tak latwo raczej nie zlamiesz, lamacz owszem jest kiedys sie sporo naszukalem :), ale lamie hasla te pierwsze uzytkownika, ktore zapisane sa na kompie w pliczku, te serwerowe nie wiem moze sie da, ale jakims lamaczem to watpie :) pozdro
arcade Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 hmmm... chyba znam twoje nowe hasło (albo się mylę)... stwórz sobie nowy profil i uderz do mnie na gg, to ci je podam. pozdry
Hatred Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 dziki ziomus.... gowniarze jakies maja nowa zabawe, wkurzajace to jest wrrrr...
KLICEK Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 ziomus jak komus haslo zniknie bedzie wiadomo kogo bic ;)
Hatred Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 heh :) podobno lepek co mi zapipszyl numer dal mi na opis: "powiedzcie temu idocie ze ejgo haslo to roman"
KLICEK Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahaha n1
snakeq Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Przyczyną może być też np: program typu p2p. Jak wiadomo DC++ wymaga udostępniania przestrzeni dyskowej aby wejść na jakiś hub. Dużo ludzi podaje poprostu dysk c:\ i w ten prosty sposób narażają się na różne nie przyjemności. Wystarczy wyszukać wtedy na hubie plik config.dat i ma się hasełka jak na tacy. Pozdrawiam
KLICEK Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 ale mogles nie mowic tego na forum ? :) , bo jeszcze jakis 2man skorzysta, ale z 2 strony przestroga jest dobra :)
snakeq Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Klicek: Myśle jednak że nie wiedza jest gorsza ;) A najlepszym sposobem na obrone jest wiedzieć jak działają te 2many ;) Pozdrawiam
_michal Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Co za gupek dzieli sie calym dyskiem C? :O
Hatred Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 napewno nie ja :P chodz ostatnio zaczelo mnie banowac za netlimiter, dziwna sprawa nie udostepniam go i przewaznie dostaje bana za:having net limiter in filmy/program files/netlimiter z tym ze u mnie w filmach nie ma wogole program filesow O_o
Rekomendowane odpowiedzi