Napisano 20 Czerwiec 200519 l spotkal sie ktos z takim motywem ze nagle stare haslo na GG sie zminia i nie da sie wwejsc na swoje wlasne gg? da sie jakiegos lamacza sciagnac albo cos w tym tylu?
Napisano 21 Czerwiec 200519 l to jest niemozliwe ;) ktos Ci musial zmienic. Spotkalem sie z czyms takim ze koles przez spywara gadal z mojego gg z moimi znajomymi i ich wyzywal ;) (poszkodowanych przepraszam) Ale teraz jakos sie to uspokoilo i zmienilem sobie haselko. Wydaje mi sie ze natrafiles wlasnie na takiego czubka ktorego cos takiego bawi ;x Jest 2 opcja jezeli nie korzystasz z gg dluzej niz 6 miechow to twoje konto jest usuniete ;) jednak w to w gre niewchodzi bo z toba gadalem kilka dni temu :) Napisz do zespolu gg i powiedz jak sprawa wyglada i zeby przywrocili Ci haslo i przeslali maila totwierdzajacego na tego ktorego podales podczas tworzenia gg (kiedys sie chyba nie podawalo to moze byc ciezko)
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor nom ja chyba nie podawalem jeszcze wtedy :( no nic najwyzej sie zrobi nowy numer, naszczescie mam kontakty w pliczku a nie na servwie to polowa klopotow mnie ominie nie lubie takich wypadkow wrrr... jutro sproboje zagadac do kumpla kiedys mial jakiegos hacka na odzyskiwanie/lamanie hasel
Napisano 21 Czerwiec 200519 l hasla na serwie to tak latwo raczej nie zlamiesz, lamacz owszem jest kiedys sie sporo naszukalem :), ale lamie hasla te pierwsze uzytkownika, ktore zapisane sa na kompie w pliczku, te serwerowe nie wiem moze sie da, ale jakims lamaczem to watpie :) pozdro
Napisano 21 Czerwiec 200519 l hmmm... chyba znam twoje nowe hasło (albo się mylę)... stwórz sobie nowy profil i uderz do mnie na gg, to ci je podam. pozdry
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor dziki ziomus.... gowniarze jakies maja nowa zabawe, wkurzajace to jest wrrrr...
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor heh :) podobno lepek co mi zapipszyl numer dal mi na opis: "powiedzcie temu idocie ze ejgo haslo to roman"
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Przyczyną może być też np: program typu p2p. Jak wiadomo DC++ wymaga udostępniania przestrzeni dyskowej aby wejść na jakiś hub. Dużo ludzi podaje poprostu dysk c:\ i w ten prosty sposób narażają się na różne nie przyjemności. Wystarczy wyszukać wtedy na hubie plik config.dat i ma się hasełka jak na tacy. Pozdrawiam
Napisano 21 Czerwiec 200519 l ale mogles nie mowic tego na forum ? :) , bo jeszcze jakis 2man skorzysta, ale z 2 strony przestroga jest dobra :)
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Klicek: Myśle jednak że nie wiedza jest gorsza ;) A najlepszym sposobem na obrone jest wiedzieć jak działają te 2many ;) Pozdrawiam
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor napewno nie ja :P chodz ostatnio zaczelo mnie banowac za netlimiter, dziwna sprawa nie udostepniam go i przewaznie dostaje bana za:having net limiter in filmy/program files/netlimiter z tym ze u mnie w filmach nie ma wogole program filesow O_o