Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

spotkal sie ktos z takim motywem ze nagle stare haslo na GG sie zminia i nie da sie wwejsc na swoje wlasne gg? da sie jakiegos lamacza sciagnac albo cos w tym tylu?

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to jest niemozliwe ;) ktos Ci musial zmienic.

Spotkalem sie z czyms takim ze koles przez spywara gadal z mojego gg z moimi znajomymi i ich wyzywal ;) (poszkodowanych przepraszam)

Ale teraz jakos sie to uspokoilo i zmienilem sobie haselko. Wydaje mi sie ze natrafiles wlasnie na takiego czubka ktorego cos takiego bawi ;x

Jest 2 opcja jezeli nie korzystasz z gg dluzej niz 6 miechow to twoje konto jest usuniete ;) jednak w to w gre niewchodzi bo z toba gadalem kilka dni temu :)

Napisz do zespolu gg i powiedz jak sprawa wyglada i zeby przywrocili Ci haslo i przeslali maila totwierdzajacego na tego ktorego podales podczas tworzenia gg (kiedys sie chyba nie podawalo to moze byc ciezko)

Napisano
  • Autor

nom ja chyba nie podawalem jeszcze wtedy :( no nic najwyzej sie zrobi nowy numer, naszczescie mam kontakty w pliczku a nie na servwie to polowa klopotow mnie ominie

nie lubie takich wypadkow wrrr... jutro sproboje zagadac do kumpla kiedys mial jakiegos hacka na odzyskiwanie/lamanie hasel

Napisano

hasla na serwie to tak latwo raczej nie zlamiesz, lamacz owszem jest kiedys sie sporo naszukalem :), ale lamie hasla te pierwsze uzytkownika, ktore zapisane sa na kompie w pliczku, te serwerowe nie wiem moze sie da, ale jakims lamaczem to watpie :) pozdro

Napisano

hmmm... chyba znam twoje nowe hasło (albo się mylę)... stwórz sobie nowy profil i uderz do mnie na gg, to ci je podam.

pozdry

Napisano
  • Autor

dziki ziomus.... gowniarze jakies maja nowa zabawe, wkurzajace to jest wrrrr...

Napisano
  • Autor

heh :) podobno lepek co mi zapipszyl numer dal mi na opis: "powiedzcie temu idocie ze ejgo haslo to roman"

Napisano

Przyczyną może być też np: program typu p2p. Jak wiadomo DC++ wymaga udostępniania przestrzeni dyskowej aby wejść na jakiś hub. Dużo ludzi podaje poprostu dysk c:\ i w ten prosty sposób narażają się na różne nie przyjemności. Wystarczy wyszukać wtedy na hubie plik config.dat i ma się hasełka jak na tacy. Pozdrawiam

Napisano

Klicek: Myśle jednak że nie wiedza jest gorsza ;)

A najlepszym sposobem na obrone jest wiedzieć jak działają te 2many ;)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

napewno nie ja :P chodz ostatnio zaczelo mnie banowac za netlimiter, dziwna sprawa nie udostepniam go i przewaznie dostaje bana za:having net limiter in filmy/program files/netlimiter

z tym ze u mnie w filmach nie ma wogole program filesow O_o