Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, przyłączam się do bitwy ....w 2D, z góry uprzedzam, że to będzie moja pierwsza praca w 2D wogóle, więc technicznie nie zachwyci napewno.

Mam nadzieję, że uda mi się to nadrobić pomysłem.

Teamtem mojej pracy jest "Okrzyk życia", który mam nadzieję, że uda mi się uchwycić.

W chcwili obecnej mam na to 2 pomysły.

Pierwszy to afrykańskie dziecko, klęczące przed rebeliantami rozstrzeliwującymi całą wioskę.

Drugi to akcja ratownicza, wypadek, lekrze walczący o życie człowieka.

aktualny postęp:

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kiedy pokazesz jakies pierwsze obrazki, szkice?

co do Twoich pomysłów, to pierwszy jest wg mnie o wiele lepszy

no ale jak zdecydujesz sie na drugi, to też zycze powodzenia! :)

Napisano

OK, wrzucam pierwszy szkic.

Jakość jest jaka jest, bo nie mam umiejętności ani wprawy aby robić dokładniejsze, zabrało by mi to zbyt wiele czasu, a póki co chcę jedynie złapać ujęcie na którym oprę resztę pracy.

Widzę teraz dwie drogi którymi mogę pójść, alebo trzymać się wizji jak na tym szkicu i przedstawić tragedię wioski z wróznieniem tego dziecka, lub spersonalizowac to i sprowadzić do jednostki..... do tego dziecka.

Napisano

eee... tam panie, ja tu ciężko pracuję ;)

Nie pokazuję konceptów, bo wszystkie moje 20 minutówki wyglądają tak jak wyżej :P

Ale już chyba złapałem ujęcie o które mi chodziło i zaczynam właściwą pracę na jego podstawie.

Jak zacznie to jakoś znośnie wyglądać to zarzucę jakiś obrazek z postępu prac.

Napisano

No koncept mocno dramatyczny, warto by jakis leksykon malarstwa przejrzec i zobaczyc jak klasycy rozwiazywali oswietlenie w takich scenach. Na pewno swiatlo od dolu wywolalo by dobry nastroj, ale ciezko je tutaj wymyslic.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności