razor Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Witam, przyłączam się do bitwy ....w 2D, z góry uprzedzam, że to będzie moja pierwsza praca w 2D wogóle, więc technicznie nie zachwyci napewno. Mam nadzieję, że uda mi się to nadrobić pomysłem. Teamtem mojej pracy jest "Okrzyk życia", który mam nadzieję, że uda mi się uchwycić. W chcwili obecnej mam na to 2 pomysły. Pierwszy to afrykańskie dziecko, klęczące przed rebeliantami rozstrzeliwującymi całą wioskę. Drugi to akcja ratownicza, wypadek, lekrze walczący o życie człowieka. aktualny postęp:
kubi Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Bravo dla tego pana. Pierwszy odważny. Powodzenia!!!
mkk3a Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 kiedy pokazesz jakies pierwsze obrazki, szkice? co do Twoich pomysłów, to pierwszy jest wg mnie o wiele lepszy no ale jak zdecydujesz sie na drugi, to też zycze powodzenia! :)
Leru Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 no to na głęboką wodę zostałeś rzucony (rzuciłeś się?) ale na szczęście możesz tylko zyskać :) witam i powodzenia
razor Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Napisano 22 Czerwiec 2005 OK, wrzucam pierwszy szkic. Jakość jest jaka jest, bo nie mam umiejętności ani wprawy aby robić dokładniejsze, zabrało by mi to zbyt wiele czasu, a póki co chcę jedynie złapać ujęcie na którym oprę resztę pracy. Widzę teraz dwie drogi którymi mogę pójść, alebo trzymać się wizji jak na tym szkicu i przedstawić tragedię wioski z wróznieniem tego dziecka, lub spersonalizowac to i sprowadzić do jednostki..... do tego dziecka.
misiekhc Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 razor, no co z pracka sie dzieje? gdzie progress, nie obijac mnie sie tu;) :D
razor Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 eee... tam panie, ja tu ciężko pracuję ;) Nie pokazuję konceptów, bo wszystkie moje 20 minutówki wyglądają tak jak wyżej :P Ale już chyba złapałem ujęcie o które mi chodziło i zaczynam właściwą pracę na jego podstawie. Jak zacznie to jakoś znośnie wyglądać to zarzucę jakiś obrazek z postępu prac.
leander Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 No koncept mocno dramatyczny, warto by jakis leksykon malarstwa przejrzec i zobaczyc jak klasycy rozwiazywali oswietlenie w takich scenach. Na pewno swiatlo od dolu wywolalo by dobry nastroj, ale ciezko je tutaj wymyslic.
Rekomendowane odpowiedzi