krzysiek_gfx Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Moja druga pracka w 2D, tym razem sprobowalem sil w rysowaniu twarzy.Wiem ze pracka powinna raczej trafic do VIP ale puki co nie mam juz ochoty nad nia pracowac wiec rzucam ja do skonczonych. Narazie wracam do 3D :) Dobrze czasem odpoczac od vertexow :)
kubi Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Dosyć ciekawie wyszło. Włosy wyglądają na płaskie, nie zgrywają się z resztą.
krzysiek_gfx Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 Zgadzam sie, wlosy wymagaja malego retuszu.Moze kiedys ;)
krzysiek_gfx Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 WIdze ze cos malo odwiedzin, ludzie bitwa zajeci :)
HEKTOR Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam! No mnie zatkało, że to druga twoja praca 2D. Ja nie mam zielonego pojęcia jak uzyskać taki efekt, za pomocą rozmazywania ?. Pracka super, pomijając cały psikus z włosami to jest super. Pozdrawiam!
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 fajny tylko włosy mi coś nie pasują wygladają jak zblurwane za mocno :P no i ta ramka :] a tak to fajny
krzysiek_gfx Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 No z włosków średnio jestem zadowolono, ale zeby sie ramki czepiac! :D
Hindus Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 nio tą ramką to naprawde żeś troszke popsuł, i jak masz to zapodaj większą rozdziałke ;)
krzysiek_gfx Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Napisano 25 Czerwiec 2005 Niestety nie mam wiekszej rozdzialki :) Ale moge usunac ramke jak chcesz ;)
Rekomendowane odpowiedzi