yooshi Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Dobra... Jeszcze jedna moja praca z przed paru miesiecy... Prosze o dokladne komentarze :))) Hehe^^ Chyba zamkne sie w sobie... :))) Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 nie zamykaj sie w sobie. otworz sie i przeczytaj regulamin ;) a co do pracki to jestem na NIE :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 podoba mi sie tlo- i tylko tlo :P pracka slaba, ciemna. brzydko wyglada podloze a zwlaszcza sciana blisko ziemi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 czekaj tylko, Leru przyjdzie, to zobaczysz :p pracka zbyt ciemna dach jest jak z plyty pazdzierzowej z nadrukiem. do poprawy raczej ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 yooshi -> zapoznaj się z regulaminem i zmień temat http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 nie no bardzo fajne... (to było na zachente :) ) a teraz dodam końcówkę ...to tło :) ale nie przejmuj się oświetlisz to dobrze oteksturujesz i będzie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 dzieki... Uwagi sie przydadza... Doceniam to serio... ^^... Tym czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 jak to bardzo początki :P to w miarę, a tak to mi się nie podoba. Leru- ty tylko robisz kopiuj & wklej ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Za ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi