Napisano 21 Czerwiec 200519 l Dobra... Jeszcze jedna moja praca z przed paru miesiecy... Prosze o dokladne komentarze :))) Hehe^^ Chyba zamkne sie w sobie... :))) Pozdrawiam...
Napisano 21 Czerwiec 200519 l nie zamykaj sie w sobie. otworz sie i przeczytaj regulamin ;) a co do pracki to jestem na NIE :) pozdro
Napisano 21 Czerwiec 200519 l podoba mi sie tlo- i tylko tlo :P pracka slaba, ciemna. brzydko wyglada podloze a zwlaszcza sciana blisko ziemi :P
Napisano 21 Czerwiec 200519 l czekaj tylko, Leru przyjdzie, to zobaczysz :p pracka zbyt ciemna dach jest jak z plyty pazdzierzowej z nadrukiem. do poprawy raczej ;) pozdrawiam
Napisano 21 Czerwiec 200519 l yooshi -> zapoznaj się z regulaminem i zmień temat http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Napisano 21 Czerwiec 200519 l nie no bardzo fajne... (to było na zachente :) ) a teraz dodam końcówkę ...to tło :) ale nie przejmuj się oświetlisz to dobrze oteksturujesz i będzie ok :)
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor dzieki... Uwagi sie przydadza... Doceniam to serio... ^^... Tym czasem...
Napisano 21 Czerwiec 200519 l jak to bardzo początki :P to w miarę, a tak to mi się nie podoba. Leru- ty tylko robisz kopiuj & wklej ? ;)