DarCon Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Jest to moja pierwsza bitwa,uczestniczę w niej głównie po to aby podciągnąć warsztat któremu jeszcze wieeeeele brakuje :) Więc nie liczcie na mocną konkurencję z mojej strony :) Cel taki jak w temacie robot wojenny,jeżeli podołam czasowo postaram zająć się także terenem,narazie przewiduję tylko robocika .Powodzenia dla wszystkich uczestników :) !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Mam nadzieję, że Bitwa da dużo warsztatowi :) Witam i życzę powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 A czy na jakis concepcik mozemy liczyc??? Plissss. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarCon Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Cały czas szaleje w głowie :) zainspirował mnie motorek Tomahawk oczywiście nie chcę go kopiować ale uszczknąć co nie co nie zaszkodzi :) http://www.seriouswheels.com/pics-def/Dodge-Tomahawk-Beach-1920x1440.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarCon Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Jako że powoli mi idzie więc dużo nie wrzucam ale zawsze coś :) Narazie początki koła Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ja tekże po raz pierwszy startuje w bitwie i z tych samych powodów. Życze powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarCon Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Niestety Panowie oraz Panie nie dokończę pracki która ledwo co została zaczęta z przyczyn wakacyjnych,żonka i córka nie dają mi siedzieć przed kompem .Wszystkich przepraszam ale takie jest życie :) Mimo wszystko będę Wam kibicował (na tyle czasu wyrwę :) ).Powodzenia wszystkim !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nielot007 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 hehehe zonka powiadasz............. :D:D rozumiemy choc moze zwyciezca sie wycofal :(:( pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts