DarCon Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Jest to moja pierwsza bitwa,uczestniczę w niej głównie po to aby podciągnąć warsztat któremu jeszcze wieeeeele brakuje :) Więc nie liczcie na mocną konkurencję z mojej strony :) Cel taki jak w temacie robot wojenny,jeżeli podołam czasowo postaram zająć się także terenem,narazie przewiduję tylko robocika .Powodzenia dla wszystkich uczestników :) !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Mam nadzieję, że Bitwa da dużo warsztatowi :) Witam i życzę powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 A czy na jakis concepcik mozemy liczyc??? Plissss. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Cały czas szaleje w głowie :) zainspirował mnie motorek Tomahawk oczywiście nie chcę go kopiować ale uszczknąć co nie co nie zaszkodzi :) http://www.seriouswheels.com/pics-def/Dodge-Tomahawk-Beach-1920x1440.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Jako że powoli mi idzie więc dużo nie wrzucam ale zawsze coś :) Narazie początki koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Ja tekże po raz pierwszy startuje w bitwie i z tych samych powodów. Życze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Niestety Panowie oraz Panie nie dokończę pracki która ledwo co została zaczęta z przyczyn wakacyjnych,żonka i córka nie dają mi siedzieć przed kompem .Wszystkich przepraszam ale takie jest życie :) Mimo wszystko będę Wam kibicował (na tyle czasu wyrwę :) ).Powodzenia wszystkim !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 hehehe zonka powiadasz............. :D:D rozumiemy choc moze zwyciezca sie wycofal :(:( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi