Gość ant-3d Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Witam Takie wnetrze popelnilem. Jak sie podoba?
Tomson Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 surowy, zimny nastrój jednak bez klimatu bardzo skromne umeblowanie – wieje pustką, i zimnem od podłogi... według mnie niewykończone pomieszczenie co do materiałów, oświetlenia itp. to się nie wypowiem bo takich pomieszczeń jeszcze nie robiłem... ogólnie wrażenie bez rewelacji: 6/10
arev Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 mam wrazenie, ze wszystkie elementy wystroju (no moze poza stolikiem) sa za duze. renderek nawet znosny. pozdrawiam
siwy Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 całkiem niezłe, troche nieprzemyślane. Fajne kanapy, widok za oknem troche można prześwietlić. Światło o.k. Mam wątpliwości co do schodów. We wnętrzu, salonie rzadko sie daje tyle schodów. Mam wrażenie że ten dzbanek po prawej stoi w przejściu. Przy wyjściu na balkon troche wysoki ten próg. Troche pusto. Ogólnie może być.
Linus Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Pracka ciekawa i pewnie nad nia się dużo narobiłeś... Jednak wątpie, żeby tak stało umeblowanie pokoju... Schodzisz ze chodów i wchodzisz na stolik, jak nawet skręcisz w bok to włazisz na kwiatki... Kanapa i fotel zasłaniają prawie wejście na balkon i wąpite, żeby tamtendy się komfortowo przechodziło... Tak to to nawet spoko ale tak jak już wcześniej ktoś powiedział, pracka za zimna...
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 akwarium, stolik, enviroment, obraz bez reflectu :P 2.5/6
Gość ant-3d Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 hindus: nie mam czasu obecnie na rozczualnie sie w projektach bo czas goni...
WToreK Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Niedorobione - jak patrze na ten render to az odruchowo schylam glowe - wyglada ten pokoj na tak niski ze klaustrofobi mozna sie nabawic. Kanapy wygladaja jak z plasteliny.
MOTHMAN Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Najlepsze w tej pracy jest to co przedstawia ten obraz :] A na poważnie to cały efekt psują materiały kanapy i ich wątpliwe proporcje, rozumiem że nie ma czasu (dziś chyba każdemu go brakuje) ale kiszki nie można tak zostawiać.
Gość ant-3d Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Heh przez was chyba sepuku zrobie... no coz, nastepnym razem moze bedzie lepiej.
JohnZi Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 mnie sie nawet podoba, tylko na stole slabo zaznaczone odbicia
Rekomendowane odpowiedzi