Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wy艣wietle艅 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj

Podoba mi sie Twoja praca nie jest "nawalone niepotrzebnymi gratami". Sama scena pozytywnie na mnie wplynela. Dobre materialy, dobre swiatlo...

Napisano

No nawet fajnie ci to wyszlo, przyczepilbym sie moze tylko do oswietlenia.

p.s. roslinki z 3dcafe?

Napisano
  • Autor

ro艣linki bespo艣redni z maxa... troszke zm臋czony by艂em modelowaniem... hmm i mam pare pyta艅 JunioR ... co by艣 poprawi艂 w o艣wietleniu??? znaczy podaj co jest nizabardzo twoim zdaniem, b臋de mia艂 nad czym pomy艣le膰 i co poprawi膰. co do 艂膮czenia kanapy to masz racje jest skopane .. modeling jest dla mnie wci膮偶 problemem ale pogrzebie co艣 tam... ostatnie pytanie .. ca艂o艣膰 ma by膰 animacj膮 (robie dla pewnej firmy aby zach臋ci膰 ich do zlecenia dlamnie pracy nad prez臋tacj膮) i pojawia sie problem z map膮 iriadance. Mapka wykrzacza si臋 i pokazuje dziwne b艂臋dy z gdy robie uj臋cie z innej kamery od tej dla kt贸rej mapa by艂a liczona (zaznaczam i偶 mapa by艂a liczona dla kamery ustawionej centralnie w scenie o polu widenia 360 stopni) pr贸bowa艂em r贸wnie偶 dodawa膰 mape do ju偶 isniej膮cej (ustawiaj膮c 2 kamerki pokazuj膮ce r贸偶ne cz臋艣ci sceny i daj膮膰 add map) ale efekty by艂y hmm r贸偶ne....

Napisano
  • Autor

incremental... hmm u偶ywa艂em akurat tej dr贸giej .. ok dzi臋ks za info szkoda 偶e nie zapyta艂em wcze艣niej :D

Napisano

Bardzo dobrze sprawdza sie photon map + irradiance na multiframe ... Photon mape liczy sie tylko raz, a irradiance dla kolejnych klatek bedzie doliczane bardzo szybko :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

b臋de musia艂 potestowa膰.... mo偶esz poda膰 jak ustawiasz multiframe??? tzn dzie to jest...

Napisano

Co do oswietlenia to:http://img174.echo.cx/img174/9822/26wy.jpg duze okno, wyglada ze za oknem jest intensywne swiat艂o a patrzac na podloge powinno byc widac takie mocne 艣lady swiat艂a, przynajmniej t膮 czesc kt贸ra jest najblizej okna. Acha i wydaje mi sie ze ciene s膮 za ma艂o intensywne.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci