JohnZi Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Siema macie moze odpowiednia mape HDRi do chrome'a, w ogole musze zrobic chrome i nie za ciekawy mi wychodzi. Potrzebny mi jest do kloszy. Prosze o pomoc, thx
mentaller Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 poszukaj na evermotion.org w dziale download jest plik ze shaderami+hdri. wśró nich jest także ten chrom
JohnZi Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 Even wlasnie stad mam wszystkie hdri i nic ciakwego nie ma
kozioo Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 nie powiesz chyba, ze legendarne "uffizi_probe" jest nieciekawe:> Kwestia umiejętnego ustawienia/oswietlenia i tyle.
JohnZi Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 kozioo to hdri, o ktorym mowisz wydalo mim sie za ciemne na klosze Wykonalem pare prob chromu za pomoca hdri nieba z evermotion, nie wiem czy lepsze sa z glossy czy tez bez, mi osobiscie zblurowane bardziej przypadly do gustu. Jak myslicie czy taki chrome nadaje sie na klosze, ktory z tych jest lepszy?? A oto efekty: 1 2 3 4
Rekomendowane odpowiedzi