Futro Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Hola;P Mam zamiar stworzyc scene przedstawiajaca w tle krajobraz z plonacym, rozbitym statkiem straconym przez dzialo znajdujace sie na pierwszym planie wraz z jego obslugantem obserwujacym efekt swojego strzalu/czyli wrak statku/ baa, nie wychodzi mi opisywanie wiec zalaczam wstepny szkic sytuacji;P
Marduk Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Ciekawy pomysł. Zobaczymy jak z realizacją ;). Powodzenia.
Futro Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 dzialo wstepnie(bardzo wstepnie;) oraz referka, ktora pomogla ze /statywem/;P
shi Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 no no podoba mi sie koncepcja- moze dlatego ze sam mam nieco podobny pomysl ale jeszcze sie nie zdecydwoalem na odslone mojego projektu za ktory dopieor dzisiaj zreszta sie zabralem. powodzenia
Futro Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 kolejny update podmalowki gornej czesci obrazka...juz pomalu bede zaczynal koncentrowac sie rowniez na dolnej;P
giorgione Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 noo - bardzo0 malarsko i sterylnie imponujące wrażenie - czekam na więcej pozdr giorgione
Futro Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 Dzis podmalowalem dolna czesc. W tej rozdzielczosci i tak nic nie widac, ale w lewym dolnym rogu zaczalem juz powazniej zajmowac sie trawa. Podczas pracy coraz bardziej irytuje mnie pionowa "dziura". W celu zakrycia tego pseudonieba postanowilem nieco zmodyfikowac swoja koncepcje: statek nie bedzie przedstawiony po uderzeniu w ziemie lecz przed, plonacy i skierowany dziobem w dol (ten wariant znacznie podnosi polozenie statku w kompozycji i pozwala mi wypelnic dziure;) Mysle tez, ze doda to sporo dynamizmu calosci. W tym wypadku dodam tez druga postac obslugujaca dzialo. PS. NIECH MI KTOS STATEK NARYSUJE!!;D
Futro Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 thx:) proces poczatkowej detalizacji rozpoczety, zalaczam probki;P P.S. dalej nie moge wymyslic statku...:/
Mori Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Moze zrob zaglowiec z wielgachna dziura po strzale, plonacy, taki latajacy statek jak w Thorgalu, albo ze skrzydlami, albo z zamontowanymi z tylu ustami ktore dmuchaja w zagle :D
Simple_man Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Tak jak mówiłem już w innym wątku, to jest miejsce gdzie bawią się prawdziwi artyści. Niezła robota, co ja mówię bardzo dobra robota. Podoba mi się kompozycja-> góra i działo, a szczególnie to jak wymalowałeś światło na metalowej powierzchni działa.
Tomur Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 Bardzo ciekawe to działko a i kolory niegorsze. Pozdziwaiam szczegółowość i tłumacząc z angielskiego chupiących detali :). Życzę sukcesów :)
leander Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Szkic z #5 bombowy! Powodzenia i czekamy na wiecej!
Tomasz S. Kruk Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Witam. Od początku zwrcóciłem uwagę na ta bitwe, tylko wtedy nie miałem jeszcze konta, praca bedzie musiała wyglądać super, tylko coś ostatnio nie ma up ' ów. Pozdrawaim i życzę powodzenia ...
yookeer Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 No caly czas nic :/ ktos zapomnial o bitwie czy co? JoKeR
Rekomendowane odpowiedzi