Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hola;P Mam zamiar stworzyc scene przedstawiajaca w tle krajobraz z plonacym, rozbitym statkiem straconym przez dzialo znajdujace sie na pierwszym planie wraz z jego obslugantem obserwujacym efekt swojego strzalu/czyli wrak statku/ baa, nie wychodzi mi opisywanie wiec zalaczam wstepny szkic sytuacji;P

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzialo wstepnie(bardzo wstepnie;) oraz referka, ktora pomogla ze /statywem/;P

Napisano

no no podoba mi sie koncepcja- moze dlatego ze sam mam nieco podobny pomysl ale jeszcze sie nie zdecydwoalem na odslone mojego projektu za ktory dopieor dzisiaj zreszta sie zabralem.

powodzenia

Napisano
  • Autor

kolejny update podmalowki gornej czesci obrazka...juz pomalu bede zaczynal koncentrowac sie rowniez na dolnej;P

Napisano
  • Autor

Dzis podmalowalem dolna czesc. W tej rozdzielczosci i tak nic nie widac, ale w lewym dolnym rogu zaczalem juz powazniej zajmowac sie trawa. Podczas pracy coraz bardziej irytuje mnie pionowa "dziura". W celu zakrycia tego pseudonieba postanowilem nieco zmodyfikowac swoja koncepcje: statek nie bedzie przedstawiony po uderzeniu w ziemie lecz przed, plonacy i skierowany dziobem w dol (ten wariant znacznie podnosi polozenie statku w kompozycji i pozwala mi wypelnic dziure;) Mysle tez, ze doda to sporo dynamizmu calosci. W tym wypadku dodam tez druga postac obslugujaca dzialo.

PS. NIECH MI KTOS STATEK NARYSUJE!!;D

Napisano
  • Autor

thx:) proces poczatkowej detalizacji rozpoczety, zalaczam probki;P

P.S. dalej nie moge wymyslic statku...:/

Napisano

Moze zrob zaglowiec z wielgachna dziura po strzale, plonacy, taki latajacy statek jak w Thorgalu, albo ze skrzydlami, albo z zamontowanymi z tylu ustami ktore dmuchaja w zagle :D

Napisano

Tak jak mówiłem już w innym wątku, to jest miejsce gdzie bawią się prawdziwi artyści.

Niezła robota, co ja mówię bardzo dobra robota. Podoba mi się kompozycja-> góra i działo, a szczególnie to jak wymalowałeś światło na metalowej powierzchni działa.

Napisano

Bardzo ciekawe to działko a i kolory niegorsze.

Pozdziwaiam szczegółowość i tłumacząc z angielskiego chupiących detali :).

Życzę sukcesów :)

Napisano

Witam. Od początku zwrcóciłem uwagę na ta bitwe, tylko wtedy nie miałem jeszcze konta, praca bedzie musiała wyglądać super, tylko coś ostatnio nie ma up ' ów. Pozdrawaim i życzę powodzenia ...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.